Miscrosoft Windows 7, prezentat oficial in Romania

Windows 7 ajunge astăzi în România

Miscrosoft Windows 7, prezentat oficial in Romania
După ce a fost lansat pe plan mondial pe 22 octombrie, ultimul sistem de operare al Microsoft ajunge azi şi pe piaţa noastră.


Microsoft lansează astăzi şi în România noul sistem de operare Windows 7, după ce pe 22 octombrie ultima versiune a programului a fost scoasă pe piaţă la nivel mondial.

Microsoft lansează odată la 2-3 ani o nouă versiune a Windows şi era relativ normal să o lanseze şi pe aceasta. Noul sistem de operare vine în patru formule, cu preţuri cuprinse între 650 de lei şi 1.100 de lei.

Windows 7 ajunge în România pe trei canale: preinstalat pe calculatoare noi, pachete retail şi prin licenţiere prin contracte de volum.

Ediţiile care vin preinstalate pe calculatoare noi sunt Windows 7 Starter (doar pe netbook-uri), Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional şi Windows 7 Ultimate.

„Printre noutăţile care permit noi scenarii se numără şi Windows Touch, prin care utilizatorul poate interacţiona cu PC-ul prin intermediul monitoarelor touch-screen, folosindu-şi degetele şi gesticulări multi-touch, sau Home Group prin care utilizatorii pot să-şi creeze minireţele locale prin care pot partaja fişiere şi imprimante acasă.

Pentru împătimiţii jocurilor pe calculator, Windows 7 include îmbunătăţiri de performanţă care duc jocurile la următorul nivel de divertisment, cu suport pentru grafică pe 64 de biţi şi DirectX 11”

ne-a declarat Tudor Galoş, reprezentantul Microsoft România.

Potrivit site-ului Microsoft, Windows 7 are ca cerinţe minime un procesor de 1 GHz, 1 GB of RAM (32-bit) / 2 GB RAM (64-bit) şi 16 GB spaţiu disponibil pe hard (32-bit) / 20 GB (64-bit).

Windows 7 Review:



Download Windows 7 si informatii suplimentare.

Sursa: Infoportal