In premiera in Romania, Nokia N97 mini, disponibil in oferta Vodafone

In premiera in Romania, Nokia N97 mini, disponibil in oferta Vodafone

Cu noul Nokia N97 mini, utilizatorii se pot bucura de Internet mobil de mare viteza si de acces la aplicatii multiple.


Ecran multitouch de 3,2”, tastatura full QWERTY, memorie interna de 8 GB si camera foto de 5 MP.

Nokia N97 mini este disponibil de maine in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai, la preturi incepand de la 399 Euro (TVA inclus).

Vodafone Romania are placerea sa anunte ca Nokia N97 mini, varianta cu dimensiuni mai reduse a binecunoscutului model Nokia N97, unul dintre cele mai apreciate modele de pe piata in acest moment, va fi disponibil in oferta sa, incepand de maine, 26 noiembrie.

Nokia N97 mini, un adevarat computer de buzunar, ofera functii variate, pentru a raspunde nevoilor complexe de comunicatii ale utilizatorilor care isi doresc sa ramana conectati la serviciile online preferate, sa aiba acces la email, Internet si si la numeroase aplicatii, oriunde s-ar afla, direct de pe telefonul mobil.


Utilizatorii pot achizitiona, in premiera pe piata romaneasca, noul Nokia N97 mini in magazinele Vodafone si ale partenerilor sai din tara, la preturi incepand de la 399 Euro (TVA inclus), impreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani.

Nokia N97 mini ofera o experienta superioara de acces la e-mail si Internet, la viteze de pana la 3,6 Mbps. Noul model raspunde nevoilor de conectivitate mobila ale utilizatorilor activi, aflati in permanenta miscare, precum si celor din segmentul de business, integrand tehnologiile HSDPA si Wi-Fi. Nokia N97 mini este o alegere inspirata pentru utilizatorii care doresc sa acceseze diverse documente si aplicatii de pe telefonul mobil. Astfel, clientii pot accesa emailurile utilizand programe precum Microsoft Outlook sau Outlook Express si pot vizualiza documente in format PowerPoint, Microsoft Excel si Microsoft Word.

Utilizatorii isi pot personaliza ecranul principal, avand astfel acces usor la contactele, continutul si serviciile utilizate in mod frecvent. Prin intermediul widget-urilor, utilizatorii pot primi, in timp real, informatiile relevante pentru ei, precum ultimele stiri, informatii meteo si pot ramane conectati la retelele sociale preferate. De asemena, widgeturile ofera clientilor un control sporit asupra contului de email si calendarului.


Nokia N97 mini imbina aspectul placut, cu finisaje metalice de calitate si functiile multiple. Ecranul de 3,2”, cu afisaj multi-senzorial, tastatura QWERTY integrala, glisanta lateral, memoria interna de 8 GB plus slot pentru cardul de memorie micro SD de pana la 16 GB si camera foto de 5 MP cu sistem optic Carl Zeiss, focalizare automata, blit si zoom digital de pana la 14x sunt cateva dintre functiile care recomanda Nokia N97 mini atat utilizatorilor care isi doresc o experienta multimedia de cea mai buna calitate, cat si celor din segmentul de business. In plus, noul model dispune de GPS incorporat.

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., avea 9.535.248, la 30 septembrie 2009. Vodafone este cel mai mare grup international de comunicatii mobile din lume cu aproximativ 323 milioane de clienti, la 30 septembrie 2009. In prezent, Vodafone are divizii in 31 de tari pe 5 continente si aproximativ 40 de retele partenere in intreaga lume.


Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.ro.

Comunicat oferit de catre Dina Cernahoschi