Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People

Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People

În perioada 12 – 13 Noiembrie 2009, s-a desfăşurat la Zărneşti, sub egida CG&GC IT SA evenimentul cu tema “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People”.


La acest eveniment au participat alături de CG&GC, reprezentanţi ai partenerilor: HP România, Microsoft, BitDefender şi Grenkeleasing, cât şi clienţi ai acestor companii.

În cadrul evenimentului au fost prezentate: soluţii de infrastructură IT oferite de HP, soluţii de administrare a flotei de echipamente de tipărire, soluţii de reducere a costurilor prin controlul total al mediului de imprimare, servicii de suport cu timpi de intervenţie şi reparaţie garantaţi pentru echipamente, reducerea costurilor IT prin virtualizare de la Microsoft, reducerea costurilor IT prin securitatea sistemelor informatice de la Bitdefender, Print Audit: control total asupra producţiei de documente – CG&GC, Managementul proiectelor IT&C în viziunea CG&GC.

“CG&GC este partener Microsoft cu competenţe Gold Certified, având implementări recunoscute în sectorul public şi cel al IMM-urilor.

Evenimentul Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People de la Zărneşti vine într-un moment economic critic pentru clienţi. În condiţiile în care toată lumea reduce costurile, tematica de virtualizare prin soluţii Microsoft răspunde acestor cerinţe. Suntem încântaţi de faptul că CG&GC şi-a pus la dispoziţie abilităţile şi resursele umane pentru a promova aceste soluţii de ultimă generaţie.

Investiţiile lor continue în a-şi creşte abilităţile pe tehnologii precum Windows Server 2008 R2 şi Windows 7 fac din acest parteneriat unul deosebit de util clienţilor, aducând calitate şi o recuperare rapidă a investiţiilor.” declară Dl. Nicu Aleman, Solutions & ISV Partner Account Manager, Microsoft România.

La acest eveniment au participat vechi clienţi ai CG&GC, cu care compania a avut colaborări în diverse proiecte IT, dar şi potenţiali colaboratori interesaţi de noile soluţii şi servicii prezentate în cadrul acestui eveniment de către partenerii CG&GC.

“Evenimentul “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People” a fost unul în care am descoperit ultimele noutăţi tehnice, produse, servicii promovate de partenerii HP, Microsoft şi Bitdefender, dar şi faptul că suntem o comunitate bine sudată. Atât la furnizori, dar şi la integrator cât şi la clienţi, lucrează oameni tehnici.

Ei sunt pasionaţi de această meserie şi chiar dacă bugetele de investiţii în IT au fost mult diminuate în acest an, tema principală a acestei întâlniri a fost să descoperim cum ne putem ajuta între noi, cum putem reduce costurile instituţiei în care ne desfăşurăm activitatea, dar în acelaşi timp păstrând aceeaşi calitate ridicată a serviciilor.” declară Dl.Cornel Giurgea, CEO, CG&GC

Obiectivul acestui eveniment a fost acela de a informa participanţii la eveniment despre modalităţile în care se pot implementa anumite soluţii care pot genera reduceri de costuri, aducând astfel un plus de eficienţă organizaţiei din care fac parte.

Echipa HP România a prezentat cele mai noi tehnologii HP, cum ar fi: gama nouă de servere şi blade-uri, notebook-uri şi staţii de lucru HP, aplicaţii utile de calcul al TCO şi ROI pentru infrastructura de servere, dar şi soluţii software de management şi control al costurilor de tipărire într-o companie.

De asemenea, pentru toate tipurile de echipamente HP, au fost prezentate servicii de suport cu timpi de intervenţie şi reparaţie garantat pe care CG&GC le poate susţine în calitate de partener de service autorizat.

Partenerul CG&GC ne-a obişnuit cu evenimente de înaltă ţinută. Şi în acest an, “Hi-Tech Solutions for Hi-Tech People” a adus la un loc oameni cu interese apropiate, uniţi de pasiunea pentru IT, care au impărtăşit idei şi propuneri, totul având ca rezultat pe termen lung o colaborare de succes. Salut iniţiativa CG&GC, considerând că o comunicare buna între membrii comunităţii IT este benefică şi generatoare de progres. declară D-na Mihaela Cuneşteanu, Technology Service Channel Manager, HP România.

Având în vedere contextul economic actual şi faptul că investiţiile în proiecte IT nu mai reprezintă o prioritate, în cadrul evenimentului au fost prezentate soluţii de finanţare de tip închiriere de echipamente sau vânzare în rate.

Având la dispoziţie acest instrument, clienţii CG&GC trebuie doar să îşi planifice infrastructura necesară pentru o perioadă mai lungă de timp, costurile acesteia putând fi eşalonate pe o perioadă de pâna la 5 ani. Această soluţie este facilitată prin intermediul parteneriatului existent între CG&GC şi Grenkeleasing, companie specializată în finanţarea de echipamente IT&C.

Comunicat de presa