Evolio lanseaza primul sau model de Netbook

Evolio lanseaza primul sau model de Netbook

Evolio anunta lansarea Netbook-ului SmartPad S21, un model de notebook ultraportabil cu o greutate de numai 1,1 kg si o grosime de numai 2,7 cm.


Smartpad S21 beneficiaza de un design special, care transforma laptopul personal dintr-o unealta tehnologica intr-o componenta de lifestyle urban.

Notebookurile Evolio sunt disponibile in doua variante cromatice: Blue Wave si Red Spice, urmand ca paleta coloristica a gamei sa fie extinsa.

Notebookul Evolio concentreaza cele mai importante caracteristici ale mini-laptopurilor de ultima generatie: conectivitate Wi-Fi, interfata LAN, accelarator grafic Intel Media 950, camera web de 1, 3 MP si cititor de carduri SD/MMC.

Hard-diskul are 160 GB , memoria RAM este de 1 GB expandabila, procesorul este Intel Atom la 1,6 GHz iar ecranul de tip TFT LCD are 10,1 inch.

"Intram pe un segment de piata care, spre deosebire de alte categorii, se afla pe un trend ascendent. Desi, in acest moment, piata este partial acoperita de alte branduri, speram sa repetam successul obtinut cu sistemele de navigatie, cu care in nici doi ani de zile am reusit sa obtinem o cota de 35-40% din sistemele comercializate in Romania. Pentru netbook-uri, targetam in 2010, o cota de piata de 20%."
... a declarat George Vintilescu, director de vanzari Evolio.

Prezentat de Evolio