AIESEC Braşov organizează proiectul IT Challenge

AIESEC Braşov organizează proiectul IT Challenge

Ce părere ai de activităţi practice oferite de companiile care pot fi angajatorii tăi? Cât de mult conteaza experienţa practică pentru tine? Dar pentru angajatori?!


IT Challenge revine cu provocarea lansată ție, viitorul specialist în domeniul IT. În perioada 9 noiembrie – 14 decembrie, AIESEC Braşov organizează proiectul IT Challenge, punându-te în contact cu firme din domeniul IT&C, de la care poţi obține mai multă experienţă practică, foarte necesară pentru angajarea ta ulterioara.

Proiectul, ajuns la a treia ediţie, este structurat pe doua track-uri:

- Software Development
- Web Design

Înscrie-te pe unul dintre track-uri şi ai oportunitatea de a participa la o serie de workshop-uri susţinute de reprezentanţii companiilor.

Aceștia te vor ajuta să aplici cunoştinţele tale teoretice acumulate în facultate, te vor pune la curent cu noile tehnologii din domeniu și vei afla mai multe informații despre activitatea potențialilor tăi angajatori.

După perioada de workshop-uri poţi participa la un concurs, unde ai posibilitatea sa evaluezi activitatea ta de pe parcursul proiectului.

Mai mult decât atât, poţi beneficia de o pregătire legată de interviurile pentru angajare, modul de realizare al unui C.V. competitiv şi atitudinea potrivită pentru o carieră de succes.

Participând la acest proiect ai posibilitatea de a-ţi continua experienţa practică în cadrul unei companii multinaţionale, printr-un stagiu de practică internaţional, plătit.

Poţi să aflii mai multe detalii despre tematicile workshop-urilor şi să aplici pe www.itchallenge.ro .

Proiectul este organizat de AIESEC Braşov.
Prezent în peste 100 de tări şi având peste 35.000 de membri, AIESEC este recunoscut ca fiind principalul formator de lideri în rândul studenţilor la nivel mondial, care prin activităţile pe care le desfăşoară au un impact pozitiv în societate.

Prin proiectele pe care le desfăşoară, AIESEC Braşov oferă tinerilor şansa de a interacţiona cu mediul business braşovean, de a învăţa cum să-şi creeze propria afacere, de a acumula cât mai multe cunoştinţe practice, de a-şi descoperi şi valorifica potenţialul, de a deveni lideri sau de a avea o experienţă internaţională.

Articol: Cristian Chelaru [Iubesc Brasovul]