AdToll - Pay Per Click si Video Advertising (castiga bani online)

AdToll - Pay Per Click si Video Advertising

Castiga bani online cu blogul tau prin metodele oferite de AdToll Advertising
Asa cum v-am obisnuit in cadrul acestui blog, in fiecare zi prezentam o oportunitate de monetizare a blogului prin intermediul careia puteti face bani online, bani castigati relativ usor prin simpla afisare a diferitelor variante oferite de catre AdToll Online Advertising.


AdToll Online Advertising este un sistem relativ nou pe piata de publicitate internationala, care ofera posibilitatea monetizarii blogului prin diferite formate grafice (banner advertising), video (video advertising) si text CPC - text advertising).

Aveti oportunitatea sa castigati bani si din sistemul de afiliere, in sistemul de afiliere cu plata pentru comision (marketing afiliat) sau prin Cost per Click sau Cost per Mille.

O noua variata implementata si foarte accesibila, deasemenea foarte banoasa este afisarea de spoturi video monetizabile cu care castigati bani prin PayPal.

AdToll Online Advertising trimite cec sau plateste la suma de payout 30 USD (net) catre contul de PayPal (varianta mai accesibila).

Intrarea in sistemul AdToll Online Advertising este rapida, simpla, formalitatiile sunt standard si acceptul vine in maxim o zi lucratoare.

Etapele utilizarii oferite gratuit:
- Inregistrarea in sistem
- Setarea datelor personale si fiscale
- Generarea codurilor in standard IAB
- Optimizarea codurilor script ale bannerelor
- Urmarirea statisticilor
- Primirea platii

Dupa insertia codului puteti castiga bani online din blog rapid.

Puteti sa va inscrieti in sistemul AdToll Online Advertising aici!

Succes!