SentiMess - Un nou messenger romanesc

Sentimente.ro lanseaza SentiMess - noul messenger romanesc

Noul messenger se descarca pe calculator in mai putin de 1 minut si permite oricarui membru Sentimente sa comunice cu cei peste 3000 de utilizatori online pe site si cu toti cei care au aplicatia instalata in calculator, chiar daca site-ul nu este deschis.


Aplicatia include optiunile de adaugare la prieteni sau la favoriti, notite despre persoanele cu care comunici, salvarea conversatiilor, raportare de abuz si emoticoane, toate corelate cu informatiile din cont.

Utilizatorii pot comunica cu prietenii din site si cu persoane noi pe care le cauta conform filtrelor alese in sistemul de cautare al mesageriei.

In plus, SentiMess permite transferul de fisiere: poze, video, documente, etc. intre utilizatorii care au noul messenger instalat.

Mai mult, sistemul pastreaza utilizatorul conectat la noutatile din contul lui si trimite instant alerte atunci cand acesta primeste mesaje clasice noi.

Interfata cu utilizatorul este simpla si usor de utilizat, iar aplicatia este compatibila cu orice versiune de Windows. O conexiune la internet este tot ce ai nevoie.

Va invitam sa descarcati aceasta aplicatie.

Sentimente.ro este prezent pe piata IT din 2001 si ofera servicii de dating si social networking celor peste 800.000 de utilizatori ai comunitatii.