Romtelecom ofera Voce+ cu 4000 de minute nationale

Romtelecom ofera Voce+ cu 4000 de minute nationale

Clientii care se aboneaza pana la sfarsitul anului vor beneficia de abonamente mai mici cu pana la 20%, iar cei care se aboneaza atat la serviciul de voce, cat si la cel ADSL (asymmetric digital subscriber line- internat in banda larga) vor avea in plus abonamente de voce reduse cu pana la 30%, incepand de la 4,9 de euro fara TVA.


“Conform rezultatelor celor mai recente cercetari, clientii doresc mai multe minute gratuite si abonamente mai reduse, chiar mai mici daca beneficiaza si de o conexiune de internet broadband, asa ca am definit noi abonamente pentru a raspunde acestor asteptari. Mentinand aceleasi tarife de lista pentru noile abonamente, am adaugat reduceri de pana la 30% pentru tariful lunar si chiar sute de minute gratuite catre mobil sau destinatiile internationale,”
a declarat Joerg Zeddies director executiv comercial pe segment rezidential la Romtelecom.

Reducerile Romtelecom vin in contextul in care in primul semestru din acest an veniturile companiei din abonamentele de telefonie scazut la 201,5 milioane euro fata de 233, 4 milioane euro anul trecut, pe cand cele din serviciile de televiziune si internet au crescut de la 156,2 milioane la 161,2 milioane euro.

Voce Oriunde 4000+ si Voce Oriunde 2000+ sunt create pentru clientii care suna catre orice destinatie, inclusiv catre mobil si destinatii internationale.

Voce Oriunde 4000+ ofera 400 de minute gratuite indiferent de palierul orar catre orice retea mobila sau fixa nationala. Aceste minute gratuite pot fi folosite si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUA si Canada. Voce Oriunde 4000+ include suplimentar 4000 de minute gratuite catre toate retelele nationale fixe, dupa consumarea celor 400 de minute, si apeluri nelimitate in reteaua Romtelecom, indiferent de palierul orar. Voce Oriunde 4000+ este disponibil pentru un tarif redus cu 20%, de 10,8 euro/luna, fara TVA.

Voce Oriunde 2000+ include 200 de minute gratuite indiferent de palierul orar catre aceleasi destinatii disponibile pentru Voce Oriunde 4000+. In plus, Voce Oriunde 2000+ ofera 2000 de minute gratuite seara si pe parcursul weekend-urilor, catre orice retea fixa nationala. Tariful lunar promotional este redus cu 20%, la 8,7 euro/luna, fara TVA.

Atat Voce Oriunde 4000+, cat si Voce Oriunde 2000+ pastreaza tariful special de 4 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apeluri catre mobil si international, dupa ce minutele lunare gratuite sunt consumate.

Voce Fix Nelimitat, Voce Fix 1000+ si Voce Fix 100 sunt pentru clientii care apeleaza mai ales retelele fixe.

Voce Fix Nelimitat ofera minute nelimitate catre orice retea fixa din Romania, indiferent de palierul orar, si este disponibil la un tarif redus cu 20%, de 9 euro/luna, fara TVA.

Voce Fix 1000+ include 1000 de minute catre orice retea fixa nationala, seara si in timpul weekend-urilor, si alte 100 de minute in palierul orar de varf pentru aceleasi destinatii. Tariful promotional lunar este redus cu 10%, la 7 euro/luna, fara TVA.

Voce Fix 100 ofera 100 de minute gratuite catre orice retea fixa nationala, oricand, si este disponibil pentru un tarif redus cu 10%, de 6,2 euro/luna, fara TVA. Tariful pentru acest abonament se reduce chiar cu 30%, ajungand la 4,9 euro/luna, fara TVA, pentru clientii care se aboneaza atat la serviciul de voce, cat si cel de ADSL.

Toate noile abonamente (cu exceptia Voce Fix 100) includ apeluri nelimitate in reteaua Romtelecom, in afara perioadei de varf.

Promotia pentru noile abonamente de voce este valabila pana la 31 decembrie 2009.

Sursa: Romtelecom