Noi oportunitati de interactiune si business pentru oamenii de afaceri si tinerii antreprenori clujeni prin JCI Business Networking Event

Noi oportunitati de interactiune si business pentru oamenii de afaceri si tinerii antreprenori clujeni prin JCI Business Networking Event

Junior Chamber International Cluj organizeaza miercuri, 14 octombrie, la Hotel City Plaza, sala Venezia, incepand cu ora 19:00, o noua editie a Business Networking Event (BNE), un eveniment inovator de “fast networking”, dedicat oamenilor de afaceri si tinerilor antreprenori din Cluj.


In seria evenimentelor de business la nivel local, JCI Cluj-Napoca propune atat oamenilor de afaceri cat si tinerilor antreprenori, facilitarea dialogului intre acestia prin intermediul unei noi editii a JCI BNE.

Aceasta editie isi propune, totodata, sa promoveze organizatia locala a JCI in mediul de business si sa celebreze, alaturi de membri, sustinatori si simpatizanti, intr-un mod informal, networking-ul ca instrument de dezvoltare a afacerii si stimulare a dialogului “after work”.

Evenimentul de networking din 14 octombrie va merge pe formula obisnuita: pe parcursul a circa doua ore, fiecare invitat va interactiona cu restul participantilor prin rotatie, pentru a identifica oportunitati de colaborare si a impartasi idei, pareri si solutii pentru propria afacere. Conditia de participare este ca cei prezenti sa aiba propria afacere sau sa ocupe o pozitie de manager. R

eprezentantii JCI Cluj-Napoca vor facilita dialogul intre participanti si vor asigura follow-up pentru intregul grup. Pentru eficienta, acesta nu va avea mai mult 25 de persoane, adica antreprenori, manageri, consultanti, traineri si freelanceri interesati de parteneriate si contacte noi. Obiectivul acestui proiect este, in continuare, stimularea colaborarii la nivel local printr-o investitie optima a timpului personal si consolidarea mediului local de business prin mai multa coeziune.

Elementul nou al acestei editii consta in celebrarea impreuna, membri JCI si invitati, a spiritului JCI. In data de 15 octombrie, vom organiza o petrecere de tipul “after work party” in care participantii la BNE dar si alti invitati isi vor petrece timpul la fel de eficient, dar de data aceasta in ritmuri de jazz si dialoguri amicale. Partenerul JCI pentru petrecere este clubul clujean Broadway.

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul de prezentare iar pentru a te inscrie la eveniment transmite-ne cererea ta pe office@jcicluj.ro.

Initiatorul proiectului este Junior Chamber International Bucuresti, parte a Junior Chamber International (JCI). JCI este cea mai mare organizatie pentru tinerii lideri si antreprenori din lume, cu o vechime de 64 de ani. Membrii JCI sunt profesionisti si antreprenori cu varste cuprinse între 18-40 ani, ce vor sa se dezvolte ca lideri si sa determine schimbari pozitive in societate.

JCI are peste 200.000 de membri activi in 115 tari si milioane de alumni, ce se implica in numeroase proiecte si programe de dezvoltare. JCI militeaza pentru implicarea tinerilor in viata economica, politica si sociala a comunitatii lor si realizeazs proiecte in urmatoarele domenii: dezvoltare individuala, dezvoltare international, afaceri si comunitate.

JCI Romania există din 2003 si a realizat pana in prezent numeroase proiecte, repurtand succese importante in competitiile internationale, cum ar fi Best Business Plan si Creative Young Entrepreneur si fiind mereu prezenta cu proiecte in conferintele si congresele mondiale si regionale, in cadrul carora a promovat antreprenoriatul romanesc. In prezent, JCI are filiale locale în Bucuresti, Timisoara, Brasov, Constanta, Iasi, Cluj si Lugoj, urmand sa lanseze in curand o noua filiala la Sibiu.

Comunicat de presa publicat cu acordul Comunicate de presa