Netcom anunta parteneriatul cu Proxim Wireless pentru distributia in Romania a celor mai noi tehnologii in domeniul echipamentelor wireless broadband

Netcom anunta parteneriatul cu Proxim Wireless pentru distributia in Romania a celor mai noi tehnologii in domeniul echipamentelor wireless broadband

Netcom anunta parteneriatul cu Proxim Wireless pentru distributia in Romania a celor mai noi tehnologii in domeniul echipamentelor wireless broadband.


Net-Com anunta parteneriatul cu Proxim Wireless pentru distributia in Romania a celor mai noi tehnologii in domeniul echipamentelor wireless broadband.

Producatorul detine in portofoliu cea mai completa gama de echipamente wireless, de la simple access-point-uri WiFi destinate consumatorului obisnuit pana la solutii complexe de mare capacitate care pot deservi municipalitati, parcuri industriale, zone rezidentiale.

Echipamentele Proxim Wireless sunt recunoscute ca fiind cele mai fiabile solutii de comunicatii outdoor din intreaga lume.

Utilizand o combinatie de wireless lan, Wi-Fi® mesh, WiMAX si point-to-point Backhaul, solutiile Proxim pot furniza o gama larga de aplicatii, printre care comunicatii integrate voce-date-video pentru companii, comunicatii mobile in banda larga , solutii de securitate si supraveghere video, conectivitate in zone rurale, hotspoturi Wi-Fi® etc. Echipamentele Proxim pot opera in benzi de frecventa nelicentiate, ex. 2,4 Ghz, 5,4GHz, 5,8 GHz,60 GHz pot asigura legaturi stabile la distante de pana la 80 km si asigura rate de transfer de pana la 1,25 Gbps.

Net-Com propune,astfel, un nou model de business telecom pentru companiile care vor sa beneficieze de reduceri masive de costuri, prin solutii care utilizeaza frecvente in benzi libere si telefonie VoIP ceea ce nu necesita plata unui abonament catre operatori.

Comunicat de presa