Miscare pe piata romaneasca de IT: RHS Company si Tornado Sistems au primit avizul concurentei

Miscare pe piata romaneasca de IT: RHS Company si Tornado Sistems au primit avizul concurentei

In urma avizului favorabil obtinut de la Consiliul Concurentei cu privire la concentrarea economica notificata, RHS Company S.A si Tornado Sistems S.R.L, doi dintre cei mai importanti jucatori de pe piata romaneasca de IT&C din Romania, se pregatesc pentru realizarea demersurilor de integrare a operatiunilor.


Cu prezenta teritoriala in Romania si Europa de Sud-Est, RHS Company si Tornado Sistems isi propun ca prin aceasta actiune sa transforme contextul economic actual intr-o oportunitate de a optimiza oferta si calitatea serviciilor oferite, bazandu-se pe experienta acumulata si pe avantajul competitiv detinut de fiecare dintre cele doua companii.

“Aceasta actiune comuna vine in intampinarea partenerilor nostri garantandu-le o colaborare de cea mai buna calitate. Prin oferirea unui intreg portofoliu de produse, prezenta teritoriala extinsa, portal B2B, toata experienta noastra comuna urmeaza sa aduca un plus de valoare pietei de IT&C”
... a declarat Dragos Popescu, Director General al RHS Company.

“Impreuna suntem deja cel mai mare jucator de pe piata de distributie IT&C, avem cea mai buna echipa, cele mai performante sisteme de lucru, cele mai multe contracte de distributie. In 2010 ne propunem o cifra de afaceri cu 50% mai mare fata de urmatorul clasat si acesta este numai inceputul. Invitam toti partenerii nostri de afaceri sa fie alaturi de noi pentru realizarea acestui succes!”
... a declarat Eugen Lepadatu, Director General al Tornado Sistems.

Cele doua companii vor continua sa-si desfasoare operatiunile mentinand aceeasi denumire, urmand ca in perioada imediat urmatoare, sa isi faca publice intentiile viitoare, planurile de extindere, precum si politica pe care o vor alege pentru a-si sustine dezvoltarea pe termen lung.

Anunta in comunicat RHS