Event: PcNews & SuperBlog 2009

Event: PcNews.ro, BaniPePost.com & SuperBlog 2009

BaniPePost , ca partener media, te invita sa participi la cel mai important concurs pentru bloggeri SuperBlog 2009 cu premii de peste 12.000 USD.


Dupa lansarea Concursului propriu in care “Restul Castiga un laptop”, BaniPePost a decis sa sponsorizeze si competitia SuperBlog, ca partener media, in speranta ca acest eveniment va deveni o traditie si va ajuta companiile sa intre in contact cu creativitatea debordanta ce caracterizeaza blogosfera romaneasca.

Competitia de blogging SuperBlog 2008 revine in a doua editie cu si mai multe premii pentru bloggeri si, in premiera, si pentru cititorii acestora.

Gazduit de www.pcnews.ro in perioada 15 octombrie - 14 decembrie a.c., SuperBlog 2009 are ca sponsori companii de mare calibru, pregatite sa recompenseze creativitatea bloggerilor cu premii in valoare totala de peste 12.000 USD.

Dupa un SuperBlog 2008 in care marele premiu de 10.000 $ a starnit mari patimi si controverse in blogosfera romaneasca, anul acesta, organizatorii si sponsorii competitiei cresc sansele si, totodata, echilibreaza castigurile pentru bloggerii participanti.


Astfel, cei mai inspirati si prolifici participanti la SuperBlog 2009 vor putea castiga, in urma jurizarii realizate de sponsori, premii in valoare de 1.500 USD pentru locul I, de 1.000 USD - locul II si respectiv de 500 USD pentru locul III. In plus, premii zilnice de cate 100 USD ii asteapta pe “bloggerul zilei” si de 50 USD pe cititorii acestuia.

Desi inscrierile au inceput, oficial, pe 1 octombrie a.c., 113 bloguri si-au anuntat participarea inca din perioada de teasing, lansata pe 11 septembrie a.c. pe site-ul-gazda, www.pcnews.ro.

SuperBlog 2009 se adreseaza celor mai competitivi bloggeri, adevaratii formatori de opinie ai blogosferei”, a precizat dna. Raluca Dina, redactor-sef al PCNews.ro.

Entuziasmul generat de SuperBlog 2008 atat in randul sponsorilor, cat si in blogosfera ne motiveaza sa organizam si cea de-a doua editie SuperBlog pentru a demonstra ca mediul de afaceri si bloggerii pot gasi modalitati originale si avantajoase de promovare reciproca si in situatii de recesiune economica. Faptul ca branduri de renume sustin initiativa noastra ne bucura si ne ambitioneaza si ii incredintam pe bloggerii participanti ca inspiratia le va fi rasplatita pe masura”,
declara dl. Albert Budica, Business Consultant in cadrul SwissPlan.biz.

Pe 15 octombrie a.c. incepe SuperBlog 2009. Informatii privind regulamentul competitiei si blogurile participante sunt disponibile pe site-ul www.pcnews.ro.Actiunea SuperBlog 2009 este sponsorizata de ASUS, Toyota, AMD, Real Hypermarket, Hostway Romania (prin brandul Blogway), Quelle, Tara Fashion, TNT Games (promovand Aion si Nintendo), Prooptiki Romania, Edimax si PCGarage.ro.Parteneri media: XtremPC, BaniPePost, Tech in Style, Connect, www.121.ro, RadioLynx.ro si Arena IT (blogul care a castigat marele premiu la SuperBlog 2008).

Organizatori: PCNews.ro si SwissPlan.biz, cu sprijinul RACK.ro si al Bibliotecii Metropolitane Bucuresti.PCNews.ro, sursa zilnica de informatie IT, prezinta cele mai noi gadget-uri, mobile si componente hardware.

www.pcnews.ro SwissPlan.biz este o companie de marketing si comunicare online, gestionand proiecte pentru companii de prestigiu din Romania si de peste hotare. Fidela propriului set de valori si principii, SwissPlan.biz refuza sa promoveze alcoolul, tutunul si alte produse si servicii ce aduc prejudicii societatii. www.swissplan.biz

Dedicata tehnologiei de maine, PC HARDWARE a acumulat o experienta de peste opt ani in furnizarea de solutii Internet clientilor corporate si persoanelor fizice.

Ca model de business, compania raspunde cu solutii complete cerintelor clientilor finali, direct sau prin intermediul partenerilor sai (furnizori de hosting, furnizori de telefonie VoIP, agentii web etc). www.rack.ro.

Comunicat oferit de catre Banipepost

Succes in competitie alaturi de SuperBlog 2009