Event: Marketing Essence 2009

Event: Marketing Essence 2009

Educatie.inmures.ro și compania REEA organizează conferința de marketing – MARKETING ESSENCE 2009.


Conferința se adresează directorilor de marketing, managerilor, directorilor generali și executivi, studenților, dar și tuturor celor interesați de marketing, din Transilvania și nu numai. Participarea la un astfel de eveniment poate însemna o investiţie cu un procent ridicat de ROI.

Scopurile principale creării unui astfel de eveniment sunt de a îmbunătăți calitatea relațiilor dintre specialiștii de marketing, de a stimula parteneriatele între firme și de a face cunoscute noile tendințe în marketing.

Marketing Essence 2009 va dura o zi, având o locație am putea spune neconvențională pentru o conferință, Teatru 74 situat în Cetatea Medievală din Tîrgu-Mureș, Bastionul Măcelarilor. Locația poate fi vizualizată pe http://vederi.inmures.ro.

Temele dezbătute în cadrul conferinței vor fi marketingul online, direct marketing, e-mail marketing, social media marketing, dar și un aspect, mai delicat, cadrul legal al publicității online.

Sunt două motive principale pentru care recomandăm participarea, și anume, este un eveniment de networking unde se pot pune bazele unor relații profesionale și eventuale parteneriate.

Și doi, pentru a afla noutățile în materie de marketing și online direct de la trend-setteri.

Pentru detalii se poate accesa sau la telefon 0770.996.492

Persoană de contact: Daniela Șuhanea
Piața Republicii nr. 41, Tîrgu-Mureș, Jud. Mureș - 540110
Telefon fix: 0265.064.856 | Telefon mobil:0770.996.492

Comunicat de presa

Va aspteptam