Care sunt cele mai cautate cuvinte pe Google (pentru a face trafic online)

Analiza de keywords pentru a face trafic online

Care sunt cele mai cautate cuvinte pe Google / Yahoo! Search
Pentru a face trafic cu blogul trebuie studiat si analizat in amanunt - fiecare detaliu care poate face diferenta dintre un site fara trafic si unul care se bucura de popularitate online.


Care sunt cele mai cautate cuvinte pe Google (pentru a face trafic online)
Cuvintele cheie sunt cuvintele cautate de catre potentialii vizitatori si returnate ca rezultate in motoarele de cautare Google si Yahoo! Search Engine.


Aceste cuvinte cheie trebuie sa fie incluse in titlul postului, in numele link-ului si in continutul postului redactat.

Spre exemplu, daca un blog nista spre publicitate online, poate contine in link cuvintele cheie publicitate online si in cadrul postului aceleasi cuvinte, relevante pentru continutul oferit si tipul blogului.

De asemenea pentru a ajuta robotii motoarelor de cautare este important sa aveti cuvintele cheie si in cadrul codului sursa HTML intre parametrii de taguri.

Pentru a face trafic online este foarte important sa fii indexat corespunzator de catre motoarele de cautare in functii de calitatea si multitudinea de informatii oferite.

Am sa va arat cele mai cautate cuvinte online conform monitoarelor de trafic online returnate ca si cuvinte cheie in rezultatele relevante:

Lista keywords este urmatoarea
poze, poze triste, imagini cu tatuaje, redtube, youtube, anunturi online, castiga bani online, vanzari imobiliare, cele mai noi melodii, filme tari, manele noi, poze cu femei goale, curve, hi5.com, stiri online, noutati media, cursuri online, modele de contracte, caut iubita, femei bune.

(acestea sunt cuvintele top returnate pentru cele mai vizitate bloguri din Romania)

La ora actuala aceste combinatii de cuvinte cheie aduc mult trafic pentru blogurile din Romania.

Succes si voua!