Firestarter castiga locul I la Webstock Awards 2009

Firestarter castiga locul I la Webstock Awards 2009

Firestarter este singura agentie de branding si advertising din zona brasovului si a fost lansata in iunie 2007 pentru a incerca sa ne dezvoltam intr-o zona din care sa avem o perspectiva mai larga asupra pietei romanesti.


Pagina web a agentiei de branding si comunicare Firestarter a primit cea mai inalta distinctie a festivalului Webstock Awards 2009 la categoria „others”.

Prin acest premiu, Firestarter devine prima agentie brasoveana care castiga un festival national si care aduce astfel si aceasta zona geografica pe harta industriei de comunicare din Romania.

Proiectul cu care Firestarter a castigat locul I la Webstock Awards este pagina de prezentare a agentiei a carei promovare are ca pilon central un serial animat produs de catre echipele de creatie.

Serialul al carui nume este „Whose Shoes?” povesteste viata unei perechi de pantofi inainte si dupa ce acestia primesc o identitate, iar episoadele vor fi dezvoltate in urma ideilor care vor veni si din partea celor care intra in dialog cu echipa Firestarter prin intermediul platformei web. In urmatoarele saptamani se va lansa episodul II al serialului „Whose Shoes?” si blog-ul agentiei in care vor putea fi dezbatute scenarii sau idei pentru povestea pantofilor.

Intreg conceptul de promovare cat si cel vizual au fost dezvoltate de catre echipa Firestarter iar partea tehnica a fost realizata de catre Stefan Petre a carui expertiza in domeniul web ne-a ajutat sa punem in practica ideile noastre.

Comunicat de presa