Event: Affiliate Marketing Webinar

Event: Affiliate Marketing Webinar

Marketingul Bazat pe Performanta prezentant de 2Parale impreuna cu SiteAudit - este din ce in ce mai des utilizat ca forma de promovare a produselor si serviciilor de magazinele online romanesti. Tot mai multi romani genereaza continut pe internet si cauta forme de monetizare a site-urilor proprii. Acest tip de marketing ofera posibilitatea celor mai mici si mai nisate site-uri sa faca profit de pe urma continutului publicat pe site-urile proprii. Este de-ajuns sa-si convinga cititorii sa foloseasca produsele sau serviciile unor furnizori.


Bobby Voicu, Andrei Rosca si Cristian Ignat explica cum poti castiga bani folosind marketingul afiliat. 2Parale impreuna cu Liviu Taloi – SiteAudit organizeaza incepand cu data de 30 septembrie 2009 in fiecare miercuri seara de la ora 18:00 o serie de trei webinarii dedicate marketingului afiliat.

Participa la aceste seminarii online, de acasa, din fotoliul propriu pentru a invata cum sa castigi bani recomandand produse si servicii, despre puterea niselor, diferenta intre publicitate si promovare si multe altele.

2Parale impreuna cu SiteAudit va invita la o serie de trei webinarii dedicate marketingului afiliat unde veti afla cum puteti castiga bani de pe urma continutului de pe site-urile proprii sau pur si simplu invitandu-va prietenii sa foloseasca anumite servicii cu ajutorul emailului sau social media.

Webinariile sunt o forma de training live simpla pe care participantii o pot accesa de acasa folosind internetul si o pereche de casti.

Succes!