Download Yahoo! Messenger 10

Download Yahoo! Messenger 10

Yahoo! Messenger 10 are facilitati noi
De curand, dezvoltatorii celui mai popular program de chat (instant messaging) au lansat o versiune de test al Yahoo! Messenger 10.


Aceasta versiune a fost dezvoltata si este disponibila pentru download pentru versiunile de Windows XP si Windows Vista si de asemenea pentru Mac si versiunile mobile (iPhone).

Aceasta versiune de Yahoo! Messegener 10 are interfata usor restilizata, apropiindu-se de interfata Vista.

Cu noua versiune disponibila pentru download al Yahoo! Messenger 10 poti acum intra in contact cu prietenii tai, observand toate update-urile efectuate de ei pe Yahoo!, pe Flickr si deasemenea Twitter. Update-urile sunt in realtime.

Doua facilitati notabile ar mai fi suportul extins pentru limbi si suportul video imbunatatit, permitandu-se astfel vizualizarea unei conversatii online in full screen cu vide si voce, deasemena in real time.

Se pot citi email-urile, adauga si sterge account-uri si o mai usoara si mai simpla manevrabilitate online.

Daca doriti sa download-ati Yahoo! Messenger 10 - incercati aici
Yahoo! Multi Messenger gratuit - Yahoo! multi Messenger 9.0 (Multi Mess 9)
Stiu ca foarte multi dintre utilizatorii online folosesc mai multe conturi de Yahoo Messenger, unul folosindu-l ca si cont privat, altul public vizibil pentru prieteni si multe altele pentru glume, bancuri si ghidusii specifice varstei si posibilitatilor online.


Am sa va invit sa download-dati cea mai buna si noua versiune de Yahoo Multi Messenger, care ruleaza pe Windows si este compatibila cu Yahoo! Messenger 8.x si Yahoo! Messenger 9.x.

O foarte importanta si utila facilitate a Yahoo Multi Mess este faptul ca puteti avea mai multe ferestre de Messenger active deschise in care sunteti implicati in diferite discutii online si astfel in fiecare dintre acestea puteti folosi mai multe conturi de Yahoo Messenger deschide. Spor la chat.

Folositi-l cu incredere si dati-va frau liber imaginatiei.
Instalarea este simpla si rapida.

Download Yahoo Multi Mess aici