Broadband mobil prin Vodafone Unlimited Mobile Internet

Broadband mobil prin Vodafone Unlimited Mobile Internet

Cea mai mare viteza de date mobile disponibila clientilor Vodafone din Romania: Vodafone lanseaza oferta comerciala pentru serviciile de Internet mobil la viteze de pana la 21,6 Mbps


Vodafone Romania anunta lansarea noilor servicii de Internet mobil, care aduc utilizatorilor viteze de date mobile de trei ori mai mari decat pana in prezent, de pana la 21,6 Mbps pentru download si pana la 5,7 Mbps pentru upload. Vodafone a anuntat, la inceputul lunii septembrie, introducerea tehnologiei HSPA+, care permite viteze sporite de date mobile.

Incepand de maine, clientii Vodafone, persoane fizice sau din segmentul de business, pot beneficia de noile viteze de date mobile, cu pachetul Unlimited Mobile Internet & Office 21,6 Mbps, cu trafic initial lunar de 16 GB, la tariful de 27 Euro / luna (fara TVA).

De asemenea, Vodafone Romania lanseaza si un nou dispozitiv de conectare mobila pentru acest abonament, un USB stick Vodafone K4505, disponibil la 19 EUR (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani, si la 69 EUR (cu TVA) pentru contractele incheiate pe o perioada de 1 an. Taficul de date care depaseste 16 GB nu va fi taxat suplimentar, insa viteza corespunzatoare acestuia va fi de pana la 128 kbps download si 64kbps upload.

Noul abonament de Internet mobil si modemul de date compatibil vor fi diponibile initial in toate magazinele Vodafone din Bucuresti.

Reteaua Vodafone HSPA+ acopera in prezent cele mai importante centre de business, zone rezidentiale, precum si mai multe spatii exterioare din Bucuresti.

Printre zonele care beneficiaza de acoperire HSPA+ in reteaua Vodafone amintim centre de afaceri precum Bucharest Business Park, Romexpo, Camera de Comert, zone rezidentiale precum Pipera, Pajura, Straulesti, hoteluri printre care Marriott, Parc, Howard Johnson, Lido, Ambasador, Intercontinental, Majestic, si zone publice ca Piata Romana, Bulevardul Magheru, Piata Universitatii, Bulevardul Libertatii, Baneasa si Piata Unirii.

Vodafone ofera cea mai extinsa acoperire pentru serviciile mobile broadband, la viteze de pana la 7,2 Mbps, in peste 500 de localitati, reprezentand aproximativ 50% din populatia Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre comunicatul de presa , vizitati www.vodafone.com