Abonamente internet RDS

RCS & RDS ataca dur pe net mobil: cel mai ieftin abonament - gratis, cel mai scump - 15 lei pe luna

RCS&RDS, unul dintre cei mai mari operatori telecom de pe piata locala, a lansat pentru clientii din judetele Bihor si Timis serviciile de acces la internet mobil la viteze de 7,2 Mbps, si care au cele mai agresive tarife de pe piata - sunt gratis pentru unii clienti existenti ai companiei si costa cel mult 15 lei pe luna pentru cei care intra pentru prima oara in contact cu compania
.

Operatorul a lansat internetul mobil Digi Net Mobil cu viteze de acces de pana la 7.2 Mbps in judetele Bihor si Timis, urmand sa extinda oferta la nivelul tuturor marilor orase din Romania, pana la finele acestui an.

In acest moment, in restul retelei nationale 3G a RCS & RDS oferta de internet mobil este disponibila la viteze de acces de pana la 384 kbps.

"Digi Net Mobil cu rate de transfer de pana la 7,2 Mbps, trafic nelimitat si abonamente de pana la 15 lei (inclusiv TVA) este disponibil atat pentru clientii persoane fizice cat si pentru zona de business, pe telefoanele mobile sau prin modem care se conecteaza la portul USB al unui computer sau laptop.

Pentru conectarea la internet pe telefonul mobil este necesar ca terminalul sa aiba incorporat un modem de date 3G. Pentru a beneficia de viteza dorita (7.2 Mbps), modemul din telefonul abonatului va trebui sa permita aceasta viteza.

Detalii despre stire aici