Noutati media online

Noutati media online
Noutati media: muzica din plin pe MySpace si trei posturi tv, marca Realitatea


1. MySpace Music - revolutia continua
2. Inca 3 televizuni in trustul Realitatea
3. Centul pe minut revine la Orange
4. Compania aeriana Delta retrage cursele directe Bucuresti-New York

MySpace Music - revolutia continua
1. MySpace Music - revolutia continua.“Ieri s-a lansat MySpace Music, care nu este doar un site sau un serviciu. Este o companie (un label digital) fondata de MySpace si cele 4 mari case de discuri. Discu?ia e lunga: va avea succes? banii din publicitate vor acoperi “setea” caselor de discuri? va redeveni MySpace loca?ia preferata sau Facebook si Imeem vor continua galopul spre top”, scrie Florin Grozea.

Inca 3 televizuni in trustul Realitatea
2. Inca 3 televizuni in trustul Realitatea.“Mi-a placut mult stirea asta: Cotidianul scrie despre Realitatea Media ca o sa mai aiba trei televiziuni, iar sursa este Newsin. Adica Sorin Ovidiu Vantu. Trec peste citarea citarilor si ajung la numele televiziunilor: Comedy Film, Action Film si Premier. Toate cu Realitatea in fata, altfel prea batea la ochi ca Vantu sa anunte ca are premier”, scrie Tiberiu Lovin.

Centul pe minut revine la Orange
3. Centul pe minut revine la Orange. “Orange si-a schimbat termenii programului de fidelizare a clientilor, ocazie cu care a introdus pentru abonatii care au peste un an in retea posibilitatea de a alege unul pana la trei numere orange cu care sa vorbeasca oricand (inca nu m-am lamurit daca si oricat) la un tarif de 1 eurocent pe minut (fara tva)”, scrie Adrian Seceleanu.

Compania aeriana Delta retrage cursele directe Bucuresti-New York
4. Compania aeriana Delta retrage cursele directe Bucuresti-New York. “Din cite am inteles de la un amic dintr-o agentie de turism importanta, incepind cu data de 5 octombrie, compania americana Delta isi suspenda cursele directe (adica non-stop) Bucuresti -New York, pe motiv de nerentabilitate. Nu inteleg de ce se intimpla asta, cind exista un foarte mare numar de romani care merg spre metropola americana”, scrie Ioan T. Morar!

Sursa feed, FrontNews Online, cu multumiri!