Kaspersky Lab România îşi lărgeşte reţeaua de parteneri

Kaspersky Lab România continuă extinderea pe pieţele din România şi Bulgaria

Kaspersky Lab România îşi lărgeşte reţeaua de parteneri printr-un acord încheiat cu ASBIS, care presupune distribuţia soluţiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali, atât pentru piaţa locală, cât şi pentru cea din Bulgaria.


„Suntem într-o etapă de creştere rapidă pe pieţele din România şi Bulgaria şi mizăm pe încheierea de parteneriate strategice, cu distribuitori puternici pe piaţa IT&C”, a declarat Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „ASBIS este un partener cu o reţea extinsă şi un portofoliu important de clienţi, care vor contribui semnificativ la atingerea obiectivelor de business propuse atât pentru această perioadă, cât şi pentru viitor”, a completat Cimpoeşu.

„Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat”, a declarat Monica Aluaş, General Manager ASBIS România. „După câţiva ani de leadership pe piaţa produselor Microsoft OEM, vom extinde gama produselor software pe care le avem în portofoliu. Suntem convinşi că, împreună cu Kaspersky Lab, vom putea oferi soluţii cu valoare adaugată mai mare clienţilor noştri”, a încheiat aceasta.

Începând cu această lună, produsele Kaspersky Antivirus şi Internet Security 2009 vor putea fi achiziţionate de la toţi reseller-ii ASBIS din România şi Bulgaria. În acelaşi timp, eforturile de marketing ale Kaspersky Lab România se vor concentra pe iniţierea de programe specifice, cu rolul de a aduce produsele companiei mai aproape de utilizatorii finali.

Despre Kaspersky Lab
Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori privaţi, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.