Facilitati pentru Yahoo! Mail, Messenger

Facilitati noi pentru Yahoo! Mail, Messenger

Yahoo! a anuntat luni seara o serie de update-uri aduse pricipalelor sale produse Yahoo! Mail, Messenger si motorului de cautare, anuntand ca va concura cu motorul de cautare Bing in ciuda semnarii acordului cu Microsoft, potrivit Reuters.


Anuntul Yahoo! vine in conditiile in care atat Google cat si Yahoo! au pierdut in iulie 0,5% din cota de piata in domeniul cautarii pe internet in Statele Unite ale Americii in fata Microsoft.

Noul Yahoo! Mail cuprinde printre altele cateva instrumente de socializare, disponibile in urmatoarele saptamani, prin care utilizatorii vor putea fi instiintati referitor la ce posteaza pe internet prietenii si familia si update-uri privind datele contactelor din casuta de mail atunci cand acestea se schimba.

In privinta facilitatilor aduse Yahoo! Messenger, PC Magazine noteaza ca la cateva saptamani dupa ce a lansat Yahoo Messenger 9.0, Yahoo! a lansat acum o versiune beta a Yahoo Messenger 10, cea mai importanta imbunatatire adusa fiind posibilitatea de apeluri video, cu conditia ca si utilizatorul apelat sa aiba aceeasi versiune de Messenger.

Sursa Tehnopol