Despre blogurile de nisa?!

Despre blogurile de nisa?! Site-urile de nişă au o şansă

Toţi specialiştii în online aşteaptă cu interes deznodământul acestui experiment, iar dacă va funcţiona, ar putea schimba faţa internetului la nivel mondial. Şi totuşi, în România va putea funcţiona un asemenea model? Oamenii cu experienţă din online şi-au arătat scepticismul.

Daniel Nazare, directorul editorial al diviziei web Adevărul Holding, crede că lucrurile se vor mişca mai repede în cazul internetului, urmând tendinţa explozivă pe care a avut-o acest mediu încă de la început. „Dacă acel content va fi unul interesant, care va genera interes, atunci lumea va plăti, mai ales că sumele nu sunt unele exagerat de mari“, declară Nazare.

Tot el mai spune că este frustrant când vezi că anumite materiale bine documentate ajung să fie luate „copy-paste“ de alte site-uri şi bloguri. „Un ziar costă, în medie 1,2 lei în România, internetul e gratis, iar vânzările de publicaţii şi numărul utilziatorilor unici este egal, cel puţin la «Adevărul». De ce să fie doar ziarul gratis pe online? Totuşi în România mai e mult până să ajungem acolo“, e de părere Nazare.

Sustine Adevarul Online