Widgets: Castiga bani online cu Widget Bucks (CPM / CPC)

Widgets: Castiga bani online cu Widget Bucks (CPM / CPC)

A sosit momentul sa va prezint un alt advertiser premiant,Widget Bucks , in lumea online cu care voi, publisherii (cei ce castigati bani online prin vanzarea spatiului publicitar in blog/website), puteti sa castigati sume importante de bani prin simpla afisare a unor bannere de tip widget.

Acestea sunt usor customizabile, placute ca si interfata si sunt platite fie in sistem CPC (Cost per Click) sau CPM (Cost per Mille).

Plata in acest sistem de advertising online se efectueaza la atingerea pragului de plata de $50 USD. Plata se realizeaza corect prin PayPal sau prin check bancar.

Widget Bucks-urile sunt definite in dimensiunile standard acceptate de IAB si afiseaza produse setate de catre Dumneavoastra. In general sunt afisate produse electronice, auto, magazine si alte produse ce captiveaza utilizatorii.

In cadrul acestui sistem, se monetizeaza orice afisare, orice conversie si, din pacate, pentru Romania, click-ul nu este convertit.

Sumele pentru eCPM, pe international, sunt cuprinse intre $0.05 si $6 USD pentru o mie de impresii.

Va recomand sa-l incercati, Widget Bucks plateste corect, este usor customizabil, rapoartele sunt sigure si eficiente. Se update-aza la 12 ore, cu o zi in urma si sunt corecte!
Nu exista intarzieri de plata iar Widget Bucks-urile va pot converti afisarile in bani online castigati!

Pentru inregistrare folositi Sign Up ca Publisher pentru a castiga bani!

Va urez succes!