Violet Advertising implineste 8 ani de activitate

Violet Advertising implineste 8 ani de activitate

Violet Advertising, una din cele mai dinamice agentii de publicitate full-service, sarbatoreste 8 ani de activitate pe piata romaneasca.


Violet Advertising, una din cele mai dinamice agentii de publicitate full-service, sarbatoreste 8 ani de activitate pe piata romaneasca.

Ne-am propus sa fim cunoscuti ca o agentie care isi face treaba perfect si in care clientii sa gaseasca un partener de incredere si de lunga durata. Nu ne-am propus sa castigam premii, dar ne-am propus sa gasim cele mai eficiente si originale solutii pentru fiecare client in parte indiferent de numele sau bugetul cu care se recomanda. Si suntem mandri ca ne-am indeplinit promisiunile pe care le-am facut la inceput de drum.

Ne vom baza ca si pana acum pe o echipa experimentata si entuziasta, dornica, mereu pregatita sa raspunda prompt oricarui proiect.

Ne-am propus pentru acest an sa descoperim si sa valorificam oportunitatile care apar zi de zi, sa ne pastram rezultatele foarte bune obtinute anul trecut si sa raspundem cat mai eficient si cat mai rapid oricarui tip de cerere de la client. Vom pastra, insa, bunul simt, originalitatea, si calitatea cu care ne-am obisnuit clientii, deveniti intre timp prieteni buni.

De-a lungul celor 8 ani, am facut numeroase proiecte, mai mici sau mai mari, toate la fel de dragi si de importante. Am lansat branduri noi ce au capatat in timp notorietate, am organizat evenimente, am participat la campanii sociale, am facut campanii de media clasica si neconventionala,ca sa enumeram doar cateva din realizarile noastre in acesti 8 ani.

Ne-am bucurat de increderea Vincon, Mapei, Meda, UNICEF, Real Hypermarket, Mark&Spencer si multi altii.

In 2007 am primit inca o confirmare a expertizei de care am dat dovada de-a lungul anilor, alaturandu-ne celei mari retele independente de agentii de publicitate din lume, Comvort Group.

Ne pregatim pentru acest an cu o identitate vizuala noua, un slogan nou, dar si o noua organizare si servicii noi astfel incat sa avem raspuns la orice cerere primita de la clientii nostri.

Le multumim celor care au fost alaturi de noi si promitem sa fim cel putin la fel de originali si de creativi ca si pana acum.

Violet Advertising este o agentie de publicitate full-service, infiintata in anul 2001, cu actionariat 100% romanesc. Clientii agentiei sunt: Vincon Vrancea, Meda Prod, Real Hypermarket, Mapei, Sephora, Assante, Mark&Spencer, Unicef . Din 2007, Violet Advertising este membru ComVort Group

Violet Advertising

Comunicat de presa