V2Media: Publicitate video pe Internet

V2Media: Publicitate video pe Internet

In contextul in care romanii petrec tot mai mult timp pe Internet si consumul de video pe net a crescut spectaculos, s-a lansat V2Media, serviciu dedicat in exclusivitate publicitatii video pe internet.


Televiziunea a adus de la inceput pentru spectatori mirajul sunetului si al imaginii, iar pentru advertiseri un reach mare intr-un timp scurt.

Apoi a venit internetul, care a adus alte tipuri de avantaje:
- targetare,
- masurare,
- interactivitate.

V2Media isi propune sa se pozitioneze ca un serviciu de inalta calitate in livrarea de reclama video atat in site-urile cu continut video cat si in celelalte, folosind atat formatele clasice cat si alte formate atragatoare : Vstitial, Vstitial Expandabil , Video Bubble si Vstitial + skin, imbinand ambele tipuri de avantaje, specifice atat televiziunii cat si online-ului.

Serviciul V2Media va fi disponibil tuturor clientilor/agentiilor, precum si tuturor furnizorilor de media online.

“In primele luni de la lansarea departamentului am castigat zeci de clienti importanti precum Samsung, General Motors, Adidas, Forum Film sau MARS in Polonia.

Formatul nostru unic, Exapand Vistitial s-a dovedit a fi un mare succes, aducand rapoarte de campanie care au surprins pe toata lumea”

... declara Marcin Olszewski, Managing Director al V2Media Polonia.

V2Media Romania este parte a retelei V2Media Europa cu filiale in Polonia si Rusia, putand astfel sa atinga un reach la nivel european si face parte din ARBOinteractive si Goldbach Media Group.

V2Media Romania Launchig Party - Smashing TVs



Succes in campanii!