Parteneriat WinSoft si Zapp Mobile

Parteneriat WinSoft si Zapp Mobile

Despre WinSoft
WinSoft Group este o companie care isi desfasoara activitatea in aria serviciilor informatice. WinSoft a fost infiintat in 2001 in Constanta avand ca principala activitate realizarea de programe de gestiune pentru farmacii si depozite farmaceutice.


In urma tratativelor desfasurate in ultimele sase luni, WinSoft Group a devenit partener al multinationalei Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp.

WinSoft Group a creat special pentru Telemobil aplicatia software RemoteFiscalPrint ce urmeaza a fi implementata la nivel national in 150 de centre Zapp.

Acest modul reprezinta o solutie eficienta de comunicare intre casele de marcat si serverul de aplicatii. Prima instalare a aplicatiei software s-a realizat la sediul central Telemobil, in cadrul complexului de birouri din Sema Park.
Prin acest proiect WinSoft Group a reustit sa mai adauge inca un client important in portofoliul sau.

Ca urmare a cresterii numarului de clienti, sediul central s-a mutat la BUCURESTI devenind in 2004 WinSoft Group. De atunci am deschis reprezentante in toate zonele tarii pentru a eficientiza serviciile.

In decursul celor 7 ani de existenta, am dezvoltat, implementat si up-datat o solutie informatica dedicata managementului farmaciilor: programul PharmaOriginal. In plus, am dezvoltat si o platforma pentru managementul general al afacerilor: programul MarketOriginal.

Alaturi de produsele software, compania asigura totodata echipamente hardware si servicii de consultanta si mentenanta software.

Comunicat de presa