Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriParteneriat WinSoft si Zapp Mobile

Parteneriat WinSoft si Zapp Mobile

Despre WinSoft
WinSoft Group este o companie care isi desfasoara activitatea in aria serviciilor informatice. WinSoft a fost infiintat in 2001 in Constanta avand ca principala activitate realizarea de programe de gestiune pentru farmacii si depozite farmaceutice.


In urma tratativelor desfasurate in ultimele sase luni, WinSoft Group a devenit partener al multinationalei Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp.

WinSoft Group a creat special pentru Telemobil aplicatia software RemoteFiscalPrint ce urmeaza a fi implementata la nivel national in 150 de centre Zapp.

Acest modul reprezinta o solutie eficienta de comunicare intre casele de marcat si serverul de aplicatii. Prima instalare a aplicatiei software s-a realizat la sediul central Telemobil, in cadrul complexului de birouri din Sema Park.
Prin acest proiect WinSoft Group a reustit sa mai adauge inca un client important in portofoliul sau.

Ca urmare a cresterii numarului de clienti, sediul central s-a mutat la BUCURESTI devenind in 2004 WinSoft Group. De atunci am deschis reprezentante in toate zonele tarii pentru a eficientiza serviciile.

In decursul celor 7 ani de existenta, am dezvoltat, implementat si up-datat o solutie informatica dedicata managementului farmaciilor: programul PharmaOriginal. In plus, am dezvoltat si o platforma pentru managementul general al afacerilor: programul MarketOriginal.

Alaturi de produsele software, compania asigura totodata echipamente hardware si servicii de consultanta si mentenanta software.

Comunicat de presa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine