AllView lanseaza GPS 1103 Naviator

GPS 1103 Navigator

Noul GPS are incorporat un receptor satelit SIRF Atlas V4 cu 30 canale cu sensibilitate sporita, sistem de operare Windows CE 5.0 si se livreaza impreuna cu aplicatia software specializata Traffic GPS.


Allview 1103 este un navigator cu design placut, realizat din materiale bine finisate si are o grosime de numai 12 mm. Display-ul sau luminos de 4,3 inci (480 x 272 pixeli) dispune de optiunea auto pentru reglarea automata a intensitatii luminii, fara a mai fi nevoie de astfel de ajustari manuale in functie de zi/noapte. Aparatul permite vizualizarea fotografiilor si a filmuletelor, care pot fi stocate fie utilizand memoria interna de 64 Mb, fie un card SD cu o capacitate maxima de 8 Gb.

Softul de navigare Traffic GPS, preinstalat pe aparat, ofera informatii precise legate de trafic, ghidare vocala in limba romana, ofera posibilitatea navigarii dupa codul postal, a inregistrarii rutei parcurse, iar pentru siguranta in trafic softul dispune de avertizare asupra vitezei maxime admise, vizual si acustic dar si de afisarea camerelor fixe. In plus, sunt comunicate si posibilele aparate radar mobile din apropiere.

Suportul tehnic si serviciile oferite online, permit actualizarea gratuita a hartilor, a noilor locatii ale camerelor fixe si radarelor mobile , a numeroaselor puncte de interes.

Despre AllView
ALLVIEW, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti-Romania inca din aprilie 2004, este detinuta de compania brasoveana Visual Fan, care are ca activitate productia si distributia produselor electronice, a sistemelor de navigare GPS si a telefoanelor mobile.

Produsele noastre sunt distribuite la nivel national prin intermediul hipermarket-urilor Cora, Real, Pic, Auchan si Selgros Cash&Carry dar si prin intermediul retelelor de magazine: Germanos, Euro GSM, Fonomat, One Communication, Red Fon, Proton.

Comunicat de presa