Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriVodafone: Blog Gadgeteer

Vodafone: Blog Gadgeteer

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat.

Programul “Gadgeteer” reuneste 8 oameni pasionati de gadget-uri, care vor avea acces direct la produse si servicii nou lansate pe piata.

Rezultatele testelor lor vor fi agregate apoi pe blogul Gadgeteer, alaturi de noutati de pe piata si posturi scrise de invitati, pentru ca in final sa constituim o arhiva utila celor care cauta informatii noi si pareri sincere despre gadget-uri.

Programul si blogul Gadgeteer se bucura de sustinerea Vodafone Romania, companie care a initiat proiectul va oferi accesul la noile produse si servicii. Proiectul este deschis tuturor producatorilor de terminale mobile de pe piata locala

Blogul Gadgeteer va avea un dublu rol. Pe de o parte, va agrega articolele celor opt “gadgeteers”, iar pe de alta parte, va produce continut propriu sau guest posts. In cele din urma, se doreste a fi o sursa de informatii si pareri impartiale despre noutatile tech de pe piata.

Proiect initiat de Cristian Manafu si sustinut de Vodafone

Un comentariu: Leave Your Comments

  1. Vodafone oare considera ok avantajele ce le poate primi de pe urma blogurilor de au acceptat sa investeasca si sa se incline si spre aceasta categorie media ?

    Oare merita?

    RăspundețiȘtergere

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine