Tarife Vodafone Roaming - Vodafone Romania reduce tarifele de roaming

Tarife Vodafone Roaming - Vodafone Romania reduce tarifele de roaming

Vodafone Romania reduce tarifele de roaming pentru serviciile de voce si SMS, conform normelor Comisiei Europene. Vodafone introduce tarifarea la secunda, pentru apelurile in roaming in Uniunea Europeana.


Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor standard de roaming (prin Vodafone World) pentru serviciile de voce si SMS, in tarile Uniunii Europene, conform normelor Comisiei Europene.

Clientii Vodafone Romania vor beneficia de noile tarife pentru SMS-urile, apelurile efectuate si pentru apelurile primite in statele membre ale Uniunii Europene si in tarile din Spatiul Economic European (EEA) - Islanda, Liechtenstein si Norvegia, precum si in Elvetia, incepand din 16 iunie 2009, cu doua saptamani inainte de termenul prevazut de Comisia Europeana.

De asemenea, Vodafone Romania introduce, incepand din 16 iunie 2009, si noul mod de tarifare a apelurilor in roaming, efectuate si primite in spatiul european, in conformitate cu reglementarile Comisiei Europene.

Astfel, apelurile initiate in Uniunea Europeana, in spatiul EEA si in Elvetia catre destinatii din aceleasi teritorii vor fi tarifate la secunda dupa primele 30 de secunde, iar pentru apelurile primite in aceste tari, clientii Vodafone vor beneficia de tarifare la secunda.*

„Ne bucuram sa oferim clientilor nostri in continuare servicii unice de roaming, atat pentru voce cat si pentru date mobile. Cu Vodafone World si Vodafone Passport, clientii Vodafone care calatoresc in strainatate beneficiaza de o oferta de roaming competitiva, care aduce o valoare de utilizare mai mare si un control mai bun al costurilor”

... a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Tarife Vodafone Roaming
Incepand din 16 iunie 2009, atat abonatii Vodafone, cat si utilizatorii Cartelei Vodafone care calatoresc in state membre ale Uniunii Europene, in EEA, precum si in Elvetia vor beneficia de urmatoarele tarife de roaming, prin Vodafone World:
- 0,43 Euro fara TVA / min (0,512 Euro cu TVA) pentru un apel efectuat catre orice destinatie din Uniunea Europeana, EEA si Elvetia, fata de 0,46 Euro fara TVA ( 0,547 Euro cu TVA).
- 0,19 Euro fara TVA / min (0,226 Euro cu TVA) pentru un apel primit pe teritoriul Uniunii Europene, EEA si Elvetiei, fata de 0,22 Euro fara TVA (0,262 Euro cu TVA).
- 0,11 Euro fara TVA / SMS (0,131 Euro cu TVA) pentru SMS-urile trimise in roaming din Uniunea Europeana, EEA si Elvetia catre orice destinatie, fata de 0,29 Euro fara TVA / SMS (0,345 Euro cu TVA) pentru clientii serviciilor pe baza de abonament si 0,35 Euro credit / SMS pentru utilizatorii Cartelei Vodafone.


Sursa Vodafone si Comunicate de presa