Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriStudiu al pieţei româneşti de consultanta in management

Studiu al pieţei româneşti de consultanta in management

Asociaţia Consultanţilor în Management din Romînia, a publicat zilele acestea primul studiu al pieţei de consultanţă în management din România, studiu intitulat “Piaţa de consultanţă din România în perioada 2008-2009”.


Având ca punct de pornire cercetarea de piaţă întreprinsă la finele anului trecut de AMCOR şi compania de cercetare de piaţă Research International, cu sprijinul Vodafone România, studiul Piaţa de consultanţă din România în perioada 2008-2009 îşi propune să ilustreze percepţia pieţei româneşti cu privire la existenţa unei asociaţii profesionale în domeniul consultanţei în management, opiniile managerilor firmelor de consultanţă faţă de activitatea derulată în 2008 şi estimările acestora pentru piaţa de consultanţă din 2009.

De asemenea, studiul oferă informaţii cu privire la onorariile şi sistemele de onorarii utilizate de firmele de consultanţă din România, precum şi informaţii privind funcţionarea şi organizarea acestora.


Detalii despre studiu pe Amcor
Comunicat preluat cu acordul scris Comunicate de presa

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine