Google Squared, un nou motor de cautare?

Google Squared, un nou motor de cautare?

Compania americană Google a lansat o nouă aplicaţie de căutare pe internet denumită Google Squared. Spre deosebire de faimosul motor de căutare, Google Squared nu afişează o lista de linkuri atunci când este utilizat, ci prezintă rezultatele care reies din căutare într-un tabel, aceastea având adăugate şi anumite informaţii suplimentare

... informează AFP.

Utilizatorii google.com/squared pot modifica aspectul tabelului dar şi tipul de conţinut afişat, prin noi căutări pe internet.

"Faţă de un motor de căutare normal, Google Squared nu afişează linkuri către subiectul căutat, ci localizează şi organizează informaţii care fac referire la subiect"

a anunţat compania, care este de părere că noua aplicaţie de căutare ar putea fi folositoare atunci când un utilizator trebuie să facă mai multe căutari referitoare la un subiect pentru a obţine informaţiile dorite.

"Caută pe internet tipul de informaţii de care ar putea fi interesat utilizatorul, le extrage şi le prezintă într-un mod uşor de urmărit"

descrie Google produsul.

Compania care a lansat cel mai popular motor de căutare pe internet a atenţionat că Google Squared este în fază experimentală, iar tehnologia pe care o utilizează nu este pentru moment nici pe departe perfectă. (V.M.)

Cititi detalii pe Neomania