Cum sa pozitionezi reclamele intr-un website

Cum sa pozitionezi reclamele intr-un website

Monetizarea unui blog
Cea mai buna locatie pentru pozitionarea reclamelor intr-un website reprezinta o problema atractiva si interesanta pentru proprietarii de bloguri (webmasteri).

Optimizarea unui website, pozitionarea elementelor intr-un website (tag-uri, elementele centrale de continut, link-urile utile, partenerii si reclamele) trebuie inserate armonios, util, facil astfel incat sa ofere informatie utila si consisa!

In economia unui website, reclamele sunt foarte importante iar pozitionarea lor si numarul acestora este primordial.

Aglomerarea de reclame irita utilizatorul.
Prea putine reclame insa nu aduc un venit satisfacatorul proprietarului de blog / website. Ideala ar fi pozitionarea unei reclame imagine sau link-uri in topul paginii sau deasupra postului sau inserate in milocul postului sau sub post - intre comentarii si informatiile utile despre post.

Un studiu arata ca zonele cele mai atractive pentru pozitionarea reclamelor intr-un blog sunt deasupra / dedesubtul postului in sine sau pe partea dreapta, exact in mijlocul postului (coloana paralela)

DUpa cum am amintit, supraaglomerarea cu spatii publcitare poate irita vizitatorul si sa abandoneze website-ul.

Am sa va arat trei poze care detaliaza frecventa de click si zonele in care utilizatorul (psihologic vorbind) arunca prima privire si efectueaza o actiune in website.







Succes!