Reduceri eMAG - Afla detalii.

Reduceri online si noutati din magazinele ce fac reduceriBani online: Castiga bani cu ArboContext

Bani online: Castiga bani cu ArboContext

Ce este si cum functionea Arbo Media
Cuvinte cheie subliniate in continutul site-ului. La mouse-over, aparitia unui banner text cu reclama produsului/serviciului promovat. In linii simple, acesta este mecanismul de functionare a serviciului de publicitate contextuala.


Plecand de la acest mecanism, ARBOcontext isi propune sa le ofere clientilor un sistem de publicitate complex, prin care acestia sa-si promoveze produsele si serviciile pe reteaua de site-uri ARBOinteractive.

Prin folosirea unor termeni relevanti pentru o anumita campanie, aplicatia disponibila prin sistemul ARBOcontext ii da posibilitatea advertiserului sa-si programeze singur intreaga campanie in functie de targetul care se doreste a fi atins, acordandu-i acces permanent la configurarile si statisticile campaniei.

Sistemul de plata este unul cost per click (CPC) - clientul plateste doar pentru vizitatorii care ajung efectiv in pagina sa, prin click pe unul dintre bannerele text sau cuvintele cheie subliniate. Pretul pe click este variabil, ceea ce inseamna ca daca rata de click pe campanie este una buna, acesta se va miscora.

Despre Arbo Context
Reteaua ARBOmedia are peste 180 de site-uri de continut, www.evz.ro, www.masini.ro, www.smartfinancial.ro, www.chip.ro sau www.level.ro fiind doar cateva din cele mai mari site-uri din retea.

Pe aceste site-uri, clientii dumneavoastra navigheaza zi de zi (intr-o singura saptamana, mai mult de 2 milioane utilizatori unici navigheaza in retea, mai mult de 80% fiind vizitatori din Romania).

Folosind sistemul ARBOcontext, puteti sa va alegeti cuvintele cheie in baza carora bannerele text sa se afiseze doar pe paginile relevante pentru clientii pe care ii tintiti cu campanile dumneavoastra.

Pentru lansarea unei campanii online sau a incepe a castiga bani online

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

testDescopera cele mai noi stiri IT&C. Ai la indemana ultimele lansari in domeniul Software si Hardware.
TechMagazine va ofera stiri IT, noutati, oferte, reduceri Black Friday emag si promotii online! Citesti descrieri ale ultimelor gadgeturi lansate.

reduceri online, reduceri emag, Oferte, noutati, reduceri si promotii online - eMag, Libris si alte magazine