Apple promite revoluţie în telefonia mobilă

Apple promite revoluţie în telefonia mobilă

Noul terminal iPhone, produs de compania americană, „corectează” neajunsurile pe care le-au reclamat până acum posesorii vechilor modele.

Lansarea noului model iPhone 3G S a fost unul dintre cele mai aşteptate evenimente hightech. Americanii pot cumpăra noul telefon de la Apple de pe 19 iunie, iar în România va apărea pe piaţă începând de luna viitoare. Reprezentanţii Orange, cei care se vor ocupa de eveniment, spun că pregătesc o surpriză. Va fi disponibil în aceleaşi culori, negru şi alb.

Deşi compania americană a ajuns doar la a treia generaţie de iPhone, face o concurenţă foarte puternică mai vechilor firme de telefonie mobilă consacrate în acest domeniu. Noul iPhone îşi doreşte să „corecteze” neajunsurile pe care le-au reclamat posesorii predecesorului 3G.

Acum, telefonul de la Apple dispune de o capacitate mult mai mare de stocare a datelor, de până la 32 GB, filmează, fotografiază la o calitate mai bună şi are un procesor cu mult mai rapid.

Totodată, utilizatorii îşi pot închide sau deschide maşina prin intermediul unei aplicaţii a telefonului. Poate fi folosit ca GPS, iar datorită ecranului foarte mare poate surclasa foarte uşor orice sistem dedicat.

Continua articolul aici