Consultanta in comert electronic si audit de site-uri

Consultanta in comert electronic si audit de site-uri

Despre AUditorul de site-uri
Web Audit SRL este o companie infiintata recent ce presteaza servicii de consultanta si audit pentru website-uri, pentru afaceri online.


Consultanta si audit de site-uri fac de foarte mult timp, fara sa denumesc serviciul SiteAudit, si fara sa facturez acest serviciu. Am decis ca este momentul sa profit de cresterea pietei si sa lansez acest concept, mai mult sau mai putin nou.

As putea spune ca toti managerii site-urilor importante au apelat la prieteni cel putin in momentele cheie ale vietii acestor site-uri pentru o “auditare”, pentru o verificare a principalelor functionalitati, chiar si numai pentru a cere parerea prietenului “specialist” in e-anything.

Conceptul SiteAudit
Conceptul de SiteAudit nu este deci unul nou. Ce conteaza foarte mult in aceasta meserie este profesionalismul de care dai dovada, etica profesionala si impartialitatea. In toate echipele in care am lucrat pentru dezvoltarea unui proiect, am adus acea opinie a profesionistului neutru, am ajustat scopul si functiunile bazandu-ma in special pe experienta mea si pe o comunicare extraordinara.


SiteAudit.ro isi propune sa ofere sprijin proiectelor online in atingerea scopului lor declarat. Isi propune sa realizeze acest lucru analizand proiectul din mai multe puncte de vedere: al design-ului, al continutului si al tehnologiilor folosite.

Analiza unui site/proiect existent are ca rezultat un raport complex si indicarea cailor prin care echipa de dezvoltare si de conducere poate atinge echivalentul unui site “special croit” in obtinerea scopului declarat. Mai mult, prin partenerii si prietenii mei deosebiti, fiecare conducand afaceri online de succes, putem alege impreuna si executantul modificarilor necesare daca acestea nu pot fi efectuate in-house.

Incheind, SiteAudit.ro dispune de tot timpul necesar unei analize atente a proiectului dumneavoastra!

Ne spune Liviu Taloi, initiatorul acestui proiect