Advertising: Castiga bani cu Beyond Media (Cost per click)

Advertising: Castiga bani cu Beyond Media (Cost per click)

Ce este Beyond Media?
Beyond Media este in prezent unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de publicitate online din Romania. Serviciile Beyond Media acopera toate activitatile implicate in comunicarea pe internet: strategie, planificare media, creatie si dezvoltare web, monitorizare, si cercetare online.


Despre Beyond media si echipa
Managementul Beyond Media reuneste o echipa cu o experienta semnificativa in publicitate pe internet si in dezvoltarea de proiecte si servicii online: Mihnea Mocanu, Dorin Gheonea si Val Voicu.

Val Voicu este unul din pionierii publicitatii online din Romania. A creat una din principalele retele de publicitate online din Romania, Imedia, si a contribuit la lansarea si dezvoltarea unor branduri online de success precum Eva.ro, Cinemagia.ro, Automarket.ro, si altele. In vara anului 2006 Val Voicu a infiintat agentia de publicitate online Adevolution, care a ajuns in scurt timp printre cele mai importante agentii de publicitate online din Romania.

Dorin Gheonea a ales managementul operational al companiilor de servicii prin intermediul internetului. Inainte de a infiinta Beyond Media, Dorin a gestionat pentru 4 ani serviciul de inchiriere online de DVD-uri Videomax.ro.

Mihnea Mocanu are o experienta bogata in consultanta si management, lucrand 3 ani in cadrul diviziei de investment banking din ABN AMRO, continuand apoi 4 ani ca senior consultant si project manager la Roland Berger Strategy Consultants, apoi CEO al Estima Finance. Interesele sale in Internet dateaza din anul 2000 fiind unul din fondatorii companiei Vodanet din cadrul careia s-a retras in anul 2007.

Site-uri din retea
Reteaua de site-uri Beyond Media cuprinde peste 200 de site-uri romanesti de top, care au o audienta lunara cumulata de peste 6 milioane de vizitatori unici, si care pot gazdui toata gama de campanii publicitare: sponsorship, formate de bannere standard, publicitate video, publicitate contextuala.

Beyond ofera publicitate contextuala
La sfarsitul anului 2008, Beyond Media a lansat serviciul Beyond Contextual, un serviciu complex de publicitate contextuala care isi propune sa relanseze piata publicitatii contextuale in Romania.Pentru mai multe detalii despre activitatea Beyond Media


Cum functioneaza publicitatea contextuala?
Beyond Contextual monitorizeaza fiecare pagina a tuturor site-urilor din reteaua Beyond Contextual pentru a stabili care sunt paginile cele mai relevante pentru afisarea reclamei dvs in functie de cuvintele-cheie pe care le-ati ales cand v-ati setat campania.


Facilitati unice Beyond Contextual:
- Rafinare pe baza de categorii
- Limitarea frecventei
- Perioada de afisare
- Rapoarte pe toate variabilele

Avantajele utilizarii Beyond:
- Cost per click relativ bun in comparatie cu Neogen sau alti furnizori de publicitate online romani
- Plati corecte
- Interfata customizabila a bannerului
- Incarcare rapida a codului script

Dejavantaje ale platformei:
- Lipsa imaginilor
- Rapoartele sunt greu de configurat
- Interfata grea de utilizat

Pentru a incepe inregistrati-va in Beyond Media