Invenstiti cu eTarget in campanii publicitare eficiente

Daca doriti pe timpul crizei financiare globale sa investiti in publicitatea online, eTarget Romania, va ofera posibilitatea de a incepe prin diferite mijloace de advertising sa va valorificati si masurati succesul online.

ETARGET este furnizorul reclamei ţintite. Societatea acţionează în România, Slovacia, Cehia, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Croaţia şi Polonia.

Clienţilor săi le oferă posibilitatea afişării link-ului propriu în reţeaua tot mai mare a partenerilor portalurilor de informare şi căutare. Clientul are posibilitatea să introducă cuvintele cheie, pe baza cărora se va afişa link-ul pe primele poziţii în căutare, în cataloguri sau articole. Astfel garantează faptul, că link-ul său va fi văzut tocmai de grupul interesat.


eTarget ofera cateva metode specifice pentru orice tip de investitor (antreprenor) care ajuta companiile sa se promoveze.

Considerati care dintre urmatoarele facilitati sunt potrive afacerii online

1. Tipuri pentru organizaţii non-profit

2. Vindeţi prin intermediul vânzătorilor
Aceasta vă va ajuta daca aveti firma B2B / B2C sau firma cu spectru îngust de activitate şi număr mic de clienţi (cabinet stomatologic, vânzători de soluţii IT extinse...), aceste tipuri sunt pentru dvs.

3. Cum să atrageţi cumpărătorii?
Şi cum să obtineţi de la client mai mult? Tipurile sunt pentru firmele de dimensiuni diferite, a căror vânzare ţine de magazinele clasice orientate către cumpărător.

4. Cum să promovaţi e-shop-ul?
Tipuri pentru cei care vând în special pe web.

Succes si pentru mai multe detalii consultati site-ul promotor.