Black Friday: Reduceri Black Friday 2015 QuickMobile

Black Friday: Reduceri Black Friday Quick Mobile.ro

Black Friday: Reduceri Black Friday QuickMobile
Click-ul pe poza va redirecteaza pe pagina site-ului QuickMobile

Dragi prieteni, pasionati ai tehnologiei, avem vesti bune de la echipa QuickMobile.ro,care ne anunta viitoarele reduceri ce le vor avea de Black Friday 2015, in Noiembrie. Black Friday QuickMobile incepe in 20 Noiembrie si tine pana in   . Incepe la ora 24 cred! Spuneam ca Quick Mobile de BF 2015 a pregatit stocuri uriașe pentru Black Friday pentru ca pasionatii industriei sa cumpere eficient.

În fiecare zi de acum si pana la Black Friday va vom prezenta cate unul sau mai multe produse care se vor afla in marea promotie de Black Friday QuickMobile:

QuickMobile va organiza campania de reduceri Black Friday 2015 în perioada 20 - 22 noiembrie, atât în magazinul online cât şi în magazinele fizice. Promoţiile se adresează şi clienţilor internaţionali, care vor putea cumpăra produse la reducere de pe QuickMobileShop.com. Comenzile vor fi preluate începând cu primele ore ale zilei de vineri, iar QuickMobile a pregătit stocuri în valoare de 5 milioane de euro şi va oferi reduceri de până la 80%.

Printre produsele care vor fi disponibile cu preţ redus se numără: Apple Watch, Transportorul Smart Balance Wheel, Samsung Galaxy S6 Edge, tableta Nokia N1, dar şi accesorii de lux, precum Moschino şi Gucci.
De asemenea, QuickMobile va oferi, cu ocazia Black Friday, o platformă specială de cumpărături printr-un singur click. Astfel, timpul de finalizare a comenzii se va reduce semnificativ, la sub 60 de secunde. Pentru mai multe detalii accesaţi www.quickmobile.ro/blackfriday.

Mai mult, QuickMobile va lansa, în perioada 20 - 22 noiembrie, o promoţie pentru clienţii care plătesc online, cu cardul. Aceştia vor avea prioritate la livrarea produselor, iar transportul va fi gratuit indiferent de valoarea comenzii.

Totodată, toţi cei care finalizează o comandă în magazinul online QuickMobile.ro în perioada Black Friday vor intra automat într-un concurs. Câştigătorul va fi extras prin tragere la sorţi, iar premiul oferit este un smartphone Apple iPhone 6S.

Atât pentru luna noiembrie, în care au loc promoţiile de Black Friday, dar şi pentru decembrie, când vor avea loc campaniile de Sărbători, QuickMobile a triplat capacitatea serverelor, pentru ca acestea să facă faţă fluxului mare de vizitatori de pe site. S-a realizat acest lucru deoarece, în timpul celor trei zile de reduceri din cadrul Black Friday, QuickMobile se aşteaptă ca numărul de vizitatori pe site să crească cu 400%.
În oferta de Black Friday a QuickMobile intră şi produsele premium, astfel cel mai scump produs pentru care se va aplica o reducere substanţială, drona DJI INSPIRE 1 PRO, costă în mod normal 24.999 de lei.

Iata lista cu cele mai bune Reduceri Black Friday QuickMobile.ro in 2015


Acesta lista cu oferte oficiale, furnizate de Quick Mobile se va update-a zilnic.


Chiar inainte de a incepe Black Friday pe QuickMobile, echipa QuickMobile ne prezinta cateva ofertede QucikEnd. Reduceri masive, chiar și înainte de Black Friday, găsești doar la QuickMobile. Produse reduse cu până la 70%, de la producători renumiți, precum Samsung, Sony, Apple, HTC, Fitbit, Withings și mulți alții:


OFERTA HOT: Smasung Galaxy Note 5 dual sim 32GB - la doar 2799.90 lei - reducere de la 3699.90 lei

Apple iPhone 6S la doar 2999.90 lei - reducere de la 3599.90 lei

SmartBalance Wheel - reducere 50% - de la 3999.90 lei la doar 1999.90 lei

Oximetru iHealth - reducere 80% - de la 449.90 lei la doar 89.90 lei

Jucărie Robot Sphero Ollie - reducere de la 599.90 lei la doar 399.90 lei

Apple Watch 38mm Sport Aluminiu -  la doar 1599.90 lei - reducere de la 1999.90 lei

Reducere 50% l
a toate husele Moschino și Gucci

Reducere 30% la toate produsele din categoria Branduri de Lux



Reducere 15% la toate gadgeturile

Reducere 50% la toate căștile Frends


Vezi acum toate reducerile Black Friday QuickMobile 2015.


Aflam de la QuickMobile o noua oferta de Black Friday 

De asemenea avem informatii sigure, urmatoarele 10 telefoane mobile, ceasuri smartwatch si accesorii dar si tablete vor avea urmatoarele preturi de Black Friday pe site-ul QuickMobile.

  • Samsung Galaxy S6 edge 32 GB LTE 4G la numai 2299 lei
  • iPhone 6S 16 GB 4G LTE la pretul de 2999 lei
  • Asus Zenfone 2 32 GB LTE 4 GB RAM la numai 999 lei
  • Samsung GALAXY NOTE 5 32GB LTE 4G la pretul de 2799 lei
  • Apple smartwatch carcasa din aluminiu auriu si curea sport alba la 1599 lei
  • Smartwatch Motorola Moto 360 curea piele la pretul de 649 lei
  • ABC TECH TRANSPORTOR SMART BALANCE la 1999 lei
  • MY WAY Ochelari inteligenti VR Glass la 29 lei
  • Tableta HTC Nexus 9 32 GB WiFi la 1499 lei
  • Tableta Nokia N1 32 GB Wifi la 799 lei
Vezi acum toate reducerile Black Friday QuickMobile 2015.


Asus ZenFone 2 este un telefon excelent. Reducerea imi da idei! iBaby Monitor cat si becul LED intra in promotii si vor avea aceste preturi reduse de Black Friday pe QuickMobile.ro. 

Nu uitați de concursul organizat de QuickMobile la care premiul constă într-un iPhone 6S. Oricine finalizează o comandă online de pe www.quickmobile.ro, în perioada campaniei de Black Friday 2015, este înscris automat în concurs.

Stati aproape, LIVE BLOG cu aceste oferte!