"Cum se fute, redtube, poze triste" keyword-urile cele mai cautate

"Cum se fute, redtube, poze triste" keyword-urile cele mai cautate

Asa cum v-am obisnuit, va prezentam lunar keyword-ul cel mai accesat si cautat in lumea online de catre marea majoritate a tinerilor din ziua de astazi.


Daca lunii trecute "poze cu pizde" si "poze triste" si "redtube" / "redtube.com" celebrele avatare pentru Yahoo Messenger au tinut topurile monitoarelor online de trafic, in aceasta perioada cuvantul (setul de cautare) cum se fute, a fost printre cele trei cele mai cautate cuvinte pe Google si pe alte motoare de cautare in zona tarii noastre.

De asemenea, la acelasi potential din punct de vedere al traficului, cuvintele "simptome gripa porcina", "rezultate alegeri turul 1 si 2" si "redtube" au tinut si vor tine pentru aceasta perioada capul de afis pentru trafic de tip combatant pentru zona tarii noastre, trafic obtinut doar din motoarele de cautare.

Din pacate, in urma analizei, aceste cuvinte cautate, de fapt cele mai cautate cuvinte genereaza discutii si probleme ale surselor de cautare.

De ce sunt cautate aceste tipuri si ce tipologii de oameni cauta aceste expresii, ce fel de website-uri si blog-uri le promoveaza si care este scopul declarat.

Succes si spor la blogging!