BCR: Actualizarea si protectia datelor personale

BCR: Actualizarea si protectia datelor personale

BCR derulează în prezent o campanie de actualizare şi completare a informaţiilor cu privire la proprii clienţi. Această acţiune este în conformitate cu Regulamentul BNR 9/2008 privind cunoaşterea clientelei.


Vă invităm la oricare din unităţile BCR pentru a vă actualiza datele de identificare personale, până în data de 30 septembrie 2009.

În caz contrar, începând cu această dată, accesul la conturile dumneavoastră va fi restricţionat până la prezentarea la una dintre unităţile BCR şi actualizarea datelor personale.

Pentru a evita această situaţie şi pentru a vă oferi un argument în plus de a accepta invitaţia noastră, vă comunicăm că, prin actualizarea datelor de identificare în perioada 29 iunie - 29 august 2009, participaţi la tombola organizată de BCR şi aveţi sansa să câştigaţi, prin tragere la sorţi, unul din cele 300 de premii puse în joc - camere foto digitale şi telefoane mobile!

Vă mulţumim pentru cooperarea şi sprijinul acordat în realizarea acestei acţiuni, asigurându-vă, ca de fiecare dată, de consideraţia noastră.

Banca Comercială Română