Vodafone: Blog Gadgeteer

Vodafone: Blog Gadgeteer

Gadgeteer este, pe de o parte, un program inedit de teste dedicat pasionatilor de tehnologie si pe de alta parte, un blog specializat.

Programul “Gadgeteer” reuneste 8 oameni pasionati de gadget-uri, care vor avea acces direct la produse si servicii nou lansate pe piata.

Rezultatele testelor lor vor fi agregate apoi pe blogul Gadgeteer, alaturi de noutati de pe piata si posturi scrise de invitati, pentru ca in final sa constituim o arhiva utila celor care cauta informatii noi si pareri sincere despre gadget-uri.

Programul si blogul Gadgeteer se bucura de sustinerea Vodafone Romania, companie care a initiat proiectul va oferi accesul la noile produse si servicii. Proiectul este deschis tuturor producatorilor de terminale mobile de pe piata locala

Blogul Gadgeteer va avea un dublu rol. Pe de o parte, va agrega articolele celor opt “gadgeteers”, iar pe de alta parte, va produce continut propriu sau guest posts. In cele din urma, se doreste a fi o sursa de informatii si pareri impartiale despre noutatile tech de pe piata.

Proiect initiat de Cristian Manafu si sustinut de Vodafone