Colectia designerul Richard Quinn a fost imprimată în studioul din Londra cu imprimantele Epson pentru materiale textile

Intreaga colectie a Designerul Richard Quinn a fost imprimată în studioul lui Richard din Londra cu imprimantele digitale Epson pentru materiale textile


Designerul britanic Richard Quinn a primit premiul Queen Elizabeth II la categoria Design Britanic în cadrul London Fashion Week. Premiul i-a fost înmânat de însăși Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a. Întreaga colecție a fost imprimată de designer în studiul propriu, folosind imprimantele digitale pentru textile Epson.



Colectia fesignerul Richard Quinn a fost imprimată în studioul din Londra cu imprimantele Epson pentru materiale textile




Richard Quinn a primit premiul inaugural Queen Elizabeth II la categoria Design Britanic de la Majestatea Sa la finalul defilării din cadrul London Fashion Week.

A fost pentru prima dată când Majestatea Sa a fost prezentă la London Fashion Week, bucurându-se alături de Caroline Rush, CEO al British Fashion Council, și Dame Anna Wintour, editor Vogue US, de colecția lui Richard, compusă din imprimeuri florale și catifea, in, elastan, materiale plisate și metalizate. Întreaga colecție a fost imprimată în studioul lui Richard din Londra cu imprimantele digitale Epson pentru materiale textile, furnizate de Premier Textiles. Ținutele au fost accesorizate cu piese personalizate: cizme, pantofi, genți și mănuși lungi, precum și căști de motocicletă personalizate de Slam Signs, cu ajutorul tehnologiei Epson.

Colectia fesignerul Richard Quinn a fost imprimată în studioul din Londra cu imprimantele Epson pentru materiale textile


Premiul recunoaște rolul jucat de industria modei în societate și diplomație. Acesta se va acorda anual și va fi oferit de un membru senior al familiei regale unui designer de modă britanic care se află la început de carieră și demonstrează originalitate și un talent excepțional, aducând în același timp valoare comunității și / sau politici durabile solide.

Richard este recunoscut pentru imprimeurile sale și reinterpretarea subversivă a stilurilor vintage. În plus, studioul său echipat cu produse Epson oferă servicii de imprimare accesibile pentru studenții la design și alți creatori de modă aflați la început de carieră. La eveniment, Richard a mulțumit familiei, prietenilor și tuturor celor care l-au sprijinit. El a declarat legat de colaborarea cu Epson: "Vă mulțumesc că ați crezut în viziunea mea în ceea privește studioul. În fiecare sezon, dialogul constant și pasiunea pentru dezvoltare ne educă și ne emoționează cu adevărat pe mine și echipa mea.”

“Felul în care Richard explorează opțiunile de imprimare oferite de Epson ne inspiră și suntem extrem de mândri să colaborăm cu el. Acest premiu este o recunoaștere a muncii, dedicării și creativității de care dau dovadă Richard și echipa sa,” a declarat Heather Kendle, Market Development Manager, Epson Europe.