Reduceri Black Friday 2017. Black Friday incepe in 17 Noiembrie 2017, start dat de eMAG si alte magazine

Reduceri Black Friday 2017

Reduceri Black Friday 2017. Black Friday incepe in 17 Noiembrie 2017, start dat de eMAG
In 17 Noiembrie 2017 se va da startul campaniei de reduceri de black friday in cam toate magazinele online. eMAG da startul reducerile de black friday, dis-de-dimineata. Asa cum ne-a obisnuit.

Black Friday 2017 va avea loc pe finalul lunii noiembrie cu oferte black friday, însă reducerile importante vor rula pe parcursul întregii luni. Black Friday 2017 vine cu o serie de reduceri black friday importante din partea magazinelor online care participă în mod tradițional la această campanie de discounturi, dar se vor alătura și unele magazine noi cele mai bune oferte de black friday.

În continuare vă prezentăm magazinele care au produse diversificate și care au participat la Black Friday cu reduceri importante în fiecare an.

Aceste magazine sunt participante tradiționale la evenimentul Black Friday și cel mai probabil nu lipsesc nici în 2015.


Vezi aici, acum, ofertele si reducerile de black friday la eMAG

Cand incepe Black Friday la eMAG ? La ce ora ?


Cand cand incepe black friday este o necunoscuta totala pentru noi, caci fiecare magazin tine secreta lansarea. Tot ce stim este ca eMAG sau Libris, Elefant sau oricare alt magazin o lanseaza in jurul orei 7 dimineata! Ora de aur este intre 7-8 dimineata. Toti vor sa decopere oferte black friday, sa prinda reduceri black friday, pentru ca au nevoie de cele mai bune oferte black friday!

Lista completă cu reduceri de Black Friday 2017 va putea fi consultată pe site-ul eMAG.ro.

Iata cele mai importante magazine din punctul meu de vedere dupa eMAG.

  • 50.000 televizoare, 60.000 telefoane, 25.000 laptopuri
  • 20.000 frigidere (despre care s-a spus că necesită 200 de TIR-uri pentru transport), 150.000 electrocasnice mici
  • 200.000 articole fashion, 150.000 parfumuri
  • 150.000 de jocuri și jucării, 25.000 anvelope, 150.000 articole casă și grădină.
  • În ce privește produsele “speciale”, cei de la eMAG vor vinde și:
  • aur (monede de 22 carate și lingouri de 24 carate)
  • autoturisme BMW, Mercedes, Toyota, Ford, Hyundai, Jeep, Alfa Romeo, Fiat și Abarth, Land Rover, Jaguar. S-a zis începând cu 7.000-8.000 de euro, deci probabil un Fiat 500 atât va costa.
  • motociclete și ATV-uri: Triumph, BRP Can-Am, Aprilia, Kawasaki, Ski-Doo, Arctic Cat
  • ceasuri și bijuterii de lux de la Teilor și Cellini și Galt
  • abonamente de telefonie la Digi Mobil. Vor vinde 3.000 abonamente Optim Nelimitat cu 50% reducere de preț în primul an.
  • bilete de avion TAROM, de fapt veți putea plăti 50 de euro pentru un voucher TAROM ce valorează 100 de euro. Aici rămâne de văzut dacă vor fi și condiții suplimentare pentru folosirea lor.
  • bilete la evenimente: Electric Castle, Formula 1 (nu s-a zis unde) și Katy Perry (la Paris)
  • pachete turistice: sejur Delta Dunării, sejururi de vară și de iarnă, sejururi la Disneyland
  • servicii medicale: abonamente medicale la Regina Maria, stomatologice la Just Smile
  • antichități
  • propriul card co-branded cu Raiffeisen, pentru care va fi o ofertă specială cu voucher în valoare de 500 de lei la prima folosire pentru o achiziție de peste 1.000 lei.

Black Friday 2017 – Elefant.ro

Un alt site despre care este cunoscut că vine cu reduceri importante la fiecare ediție Black Friday este elefant.ro. Site-ul vine cu produse diversificate, de la ceasuri, genți de damă, cărți, haine sau bijuterii, până la telefoane mobile, obiecte de mobilier sau televioare.

Ofertele de Black Friday 2017 vor putea fi consultate pe elefant.ro.

Black Friday 2017 – Flanco.ro

Un alt partener implicat în evenimentul Black Friday 2015 este magazinul online Flanco.ro care comercializează o serie de produse electronice și electrocasnice. Computerele, tabletele și telefoanele sunt printre principalele produse care beneficiază de reduceri și de la acest magazin, dar să nu uităm și televizoarele, aparatele foto sau electrocasnicele mari.

Oferta de Black Friday 2017 va putea fi consultată pe flanco.ro


Black Friday 2017 – Libris.ro

Pentru doritorii de literatură clasică sau cel mai recent publicate, magazinul online Libris are reduceri importante în fiecare lună și este posibil ca în noiembrie Libris Black Friday 2017 să vină cu oferte mai bune ca niciodată.




Iata cele mai tari magazine care ofera reduceri de Black Friday 2017


Oferte Black Friday eMAG 

Unul dintre cele mai importante magazine participante la Black Friday 2017 este cu siguranță eMAG.ro care a participat în fiecare an și a avut campanii de reduceri și discounturi mari pe durata întregii luni noiembrie. Cel mai mare retailer roman cu oferte si mii de produse in reduceri. Orice cauti, orice gasesti la eMAG. Cand e black friday la eMAG? in 17, la ora 7 probabil, dis-de-dimineata.

Oferte Black Friday Elefant

Zeci de mii de produse cu reduceri de pana la 90%.  elefant.ro pozitionat pe piata romaneasca drept mall-ul online al familiei ce ofera peste 150.000 de produse: carti, eBooks, jucarii, eReadere.

Oferte Somproduct

Sute de produse cu reduceri de pana la 50%. Cu o experienta de peste 15 ani si peste 500.000 de clienti multumiti, Somproduct.ro comercializeaza saltele, somiere, canapele si accesorii decorative de cea mai buna calitate si cu multe produse unice in Romania.

Oferte Black Friday Libris


Mii de carti cu reduceri de peste 80%. Brandul brasovean cu prezenta si in piata romaneasca ofera o gama larga de produse de carti, multimedia si a a devenit alegerea numarul 1 a cititorilor din Romania.

Oferte Black Friday F64

Pana la 50% reducere la echipamentele foto. F64 este cel mai mare magazin online care activeaza in domeniul comertului cu echipamente foto-video din Romania. In oferta de produse se afla cele mai importante brand-uri internationale din domeniu.

Oferte Black Friday Fashion Days


Reduceri de pana la 80%. Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii.

Oferte Black Friday MarketOnline

Reduceri intre 30 si 60% la mii de produse. MarketOnline este singurul magazin online cu 7 stele. MarketOnline are in oferta peste 25.000 de produse din categorii diferite de care te poti bucura.

Oferte Black Friday Kurtmann 

Peste 5000 de modele cu reduceri de pana la 80%. Kurtmann este singurul outlet online din Romania care comercializeaza trei dintre cele mai dinamice marci de imbracaminte la nivel mondial Zara, Berhska si Stradivarius. Cei cinci factori esentiali: preturi imbatabile, promotii dese, oferta variata la peste 3000 de modele, cea mai mica taxa de transport din Romania si retur gratuit indiferent de motiv fac din Kurtmann unul dintre cele mai importante magazine.



Reduceri la carti online cu transport gratuit


Vrei o carte de suflet sau cauti aventuri care sa te tina cu sufletul la gura? Avem pentru voi o lista cu carti online oferite de catre Libri si aflate in reduceri de Black Friday 

Dieta Montignac pentru femei - Michel Montignac,Sanatate,  Dieta Montignac pentru femei - Michel Montignac

Dvd Parintele Arsenie Boca, Omul lui Dumnezeu,Religie,  Dvd Parintele Arsenie Boca, Omul lui Dumnezeu




Sfaturi pentru a cumpara eficient de Black Friday 2017! Cum cumperi de Black Friday?


1. Alege magazinele favorite si inregistreaza-te sau verifica contul activ. Completeaza contul, adres de livrare, toate datele sa fie corecte si completate!
2. Gandeste si cauta din timp produsele de care ai nevoie, foloseste functia wishlist sau favorite a site-ului, pune in lista de favorite produsele pe care le doresti. Urmareste pretul zilnic, poate vei observa cresteri sau micsorari de pret.
3. Cauta produsul favorit pe toate site-urile si urmareste in paralel fluctuatia pretului pentru produsul dorit.
4. Nu uita sa iti planifici si cheltuielile pe luna Noiembrie in jurul datei de 17 a lunii cand incepe Black Friday 2017.

... si nu uita!