ADATA prezintă noile flash drive-uri USB

ADATA prezintă noile flash drive-uri USB UV220 și UV320


ADATA® Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea noilor USB flash-drive-uri compacte UV220 și UV320, care vin în completarea gamei existente de dispozitive portabile pentru stocare. UV220 funcționează pe USB 2.0 și are capacități de până la 64GB, în timp ce UV320 este echipat cu USB 3.1 și o capacitate de până la 128GB.

Ambele modele au un design fără capac, cu un conector care poate fi retras folosind un mecanism cu slide. ADATA își menține angajamentul față de rolul său de lider mondial în segmentul USB Flash Drives și va continua să lanseze noi modele pe măsură ce nevoile pieței evoluează.


De la USB 2.0 la USB 3.1 5Gbps, ADATA recunoaște că cererea pentru diverse unități flash USB rămâne puternică. Consumatorii doresc funcționalitate, stil, ușurință în utilizare, precum și accesibilitate. Prin urmare, ADATA oferă de la modelul entry-level UV220 la UV320 care este mult mai rapid și alte produse performante ce pot fi regăsite în portofoliu. De la 16GB ai UV220 la 128GB oferiți de UV320, doar aceste două modele clasice acoperă o plajă largă și oferă utilizatorilor o multitudine de opțiuni pentru stocare și transfer rapid de date.

ADATA prezintă noile flash drive-uri USB UV220 și UV320


Designerii ADATA au preferat de mult timp unitățile USB fără capac, deoarece astfel scade semnificativ riscul de defecțiuni. Modelele UV220 și UV320 au un astfel de design fără capac, cu conectori USB retractabili în corpul principal al unității cu ajutorul unui dispozitiv slide ce poate fi ușor controlat cu un singur deget.

Variante de culori pentru toate preferințele

Modelul UV220 este oferit în variante de alb/gri, negru/albastru, navy/royal blue sau roz/turquoise blue. UV320 este disponibil în negru/albastru și alb/verde. Cu atât de multe opțiuni privind culoarea, utilizatorii pot face o alegere personală, în funcție de preferințe.

Portabilitate sigură, cu sistem de prindere

La fel ca cele mai multe unități USB ADATA, UV220 și UV320 au un sistem de prindere dedicat pentru a putea fi fixate pe o curea, șnur, breloc sau alte atașamente. Acest lucru sporește și mai mult portabilitatea acestora și reduce șansele de a distruge unitățile și de a pierde date valoroase.