Laptop-uri la reduceri bune!

Top 3 laptopuri ieftine si bune - Cele mai bune laptopuri în 2015 sunt dotate cu unele dintre cele mai noi componente, beneficiind in acelasi timp de un raport calitate/pret excelent


Laptop-ul este o achizitie fara de care viata noastra ar fi fost mai saraca, spun multi dintre cei care au intrat deja in posesia unuia. Daca te intrebi ce model sa cumperi sau cu ce sa-ti schimbi laptopul actual, la ce sa fii atent, care sunt cele mai bune laptopuri de pe piata si la ce preturi le-ai putea gasi, incont.ro iti da toate raspunsurile!

Voi incerca sa realizez un top al celor mai bune si ieftine Laptop-uri privind raportul pret calitate.
Am ales in acest trei producatori consacrati Toshiba, ASUS si Lenovo. Configuratiile nu sunt aproape de top, sunt bune iar preturile sunt medii astfel incat orice cumparator sa-si poate achizitiona un astfel de laptop.


Cand se realizeaza un top 3 al acestor laptop-uri nu se aleg niciodata configuratii low sau high-end. pentru un raport calitate pret corect s-au ales sistem medii.

Care sunt criteriile dupa care alegi un laptop?


Dar care sunt criteriile dupa care alegi un laptop? Avem enumerati si explicati mai jos pasii care ar trebui urmati in luarea deciziei de cumparare a unui astfel de produs.


Destinatia de utilizare a laptopului   


Cand te-ai hotarat sa-ti cumperi un laptop, ar fi bine sa stii cat mai precis pentru ce vrei sa-l utilizezi: Jocuri, aplicatii, grafica, filme, muzica, etc. Vei avea nevoie de o configuratie diferita de la un caz la altul.


Bugetul disponibil

 
Stabilirea bugetului este pasul urmator. In functie de cati bani ai la dispozitie, urmeaza sa cauti cel mai performant laptop care sa se incadreze in suma si sa se plieze pe nevoile tale de utilizare.
Daca vei opta pentru cele mai ieftine modele, sub 1.500 lei, trebuie sa fii constient ca in afara de navigare pe Internet, muzica si filme nu vei putea face mare lucru cu el. Nu vorbim aici de oferte, ocazie cu care puteti gasi laptopuri de performante medii la un pret mic.

Laptopuri ieftine si bune


Iata mai jos cele trei laptop-uri care sunt din punctul TechMagazine cele mai bune laptop-uri dpdv pret-calitate!

OFERTA PLATINUM Laptop Toshiba Satellite C55-C-137 cu procesor Intel® Core™ i3-4005U 1.70Ghz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, White


Satellite C55-C este un laptop construit pentru utilizare zilnica si care nu face niciun compromis in materie de design. Subtire si elegant, acesta arata excelent in orice context.

Cu un finisaj sic cu pattern cu linii subtiri, disponibil in doua culori - negru mat si alb mat - Satellite C55-C atrage toate privirile. In plus, design-ul tastaturii sale asigura confort la utilizare.

Cu o varietate de procesoare Intel® sau AMD, Satellite C55-C este incredibil de responsiv. Viteza de operare este imbunatatita prin optiunea unui SSD (optional) de 128 sau 256 GB ce permite o bootare mai rapida si acces instant la aplicatiile tale, indiferent ca iti termini munca sau te relaxezi.

Este echipat si cu suport grafic intern si extern de pana la 2 GB VRAM (optional), pentru a-ti oferi libertatea de a rezolva toate activitatile zilnice

Cu o varietate de caracteristici inovatoare asigura utilizare facila si conectivitate ideala pentru Satellite C55-C. De exemplu, noul touchpad cu tehnologie palm-rejection reduce greselile enervante atunci cand folosesti tastatura. In plus, este echipat cu o gama larga de porturi, inclusiv USB 2.0 si USB 3.0, HDMI si un cititor multi-card ce suporta UHS-I standard. Satellite C55-C este disponibil chiar si cu sau fara Optical Disc Drive (ODD).

Toate ODD-urile de pe modelele Satellite C55-C sunt M-DISC™ ready - astfel ca iti vei putea incarca toate amintirile digitale pe un disc durabil si pastra pentru totdeauna.


Sa ne orientam catre urmatoarea varianta!

OFERTA GOLD Laptop Asus X553MA-SX455B cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core N2840, 2.16GHz, 4GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Bing, Black


Asus X553MA din Seria X este un notebook perfect pentru absolut toate imprejurarile: pentru servici, pentru acasa si pentru deplasari inedite.

Designul sau durabil are un finisaj elegant sub forma unor cercuri concentrice; acesta este disponibil intr-o gama de culori variate, incepand cu clasicul alb si negru si continuand cu nuante mai expresive, cum ar fi roz pasiune sau violet lavanda.

La interior, seria X dispune de tehnologii pentru imbunatatirea experientei audio-vizuale, cum ar fi Asus Splendid si SonicMaster, pentru a va oferi imagini captivante si un sunet perfect.

Sistemele din Seria X dispun de toate dotarile esentiale, permitandu-ti practic sa reinventezi experienta de utilizare obisnuita. Indiferent de scenariul de utilizare, aceste notebook-uri se dovedesc a fi solutia ideala pentru munca sau divertisment.

Sistemele sunt echipate cu procesoare Intel® pana la versiunea Core™ si functie Instant On ce permite repornirea sistemului in doar 2 secunde din modul asteptare, iar interfata USB 3.0 face posibile viteze de transfer de pana la 10 ori mai mari decat USB 2.0. Sistemele din Seria ASUS X iti ofera tot ceea ai nevoie pentru o experienta de utilizare de calitate superioara, indiferent ca muncesti sau rulezi continut multimedia.

Sistemele din Seria X dispun de touchpad-urile de dimensiuni mari, echipate cu tehnologie Smart Gesture, ofera un nivel ridicat de precizie si viteza de raspuns, pentru o experienta de utilizare superioara. Tastatura ergonomica, fabricata dintr-o singura bucata, a fost creata pentru a-ti oferi cea mai confortabila experienta de utilizare.



OFERTA  Laptop Lenovo G40-30 cu procesor Intel® Celeron® Dual-Core™ N2840 2.16GHz, 14", 2GB, 500GB, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 8.1, Black


Avand o grosime de, doar 1", este echipat cu tehnologia VeriFace Pro de recunoastere a fetei si Lenovo Energy Manager ce va ajuta sa mariti autonomia dispozituvului ca sa va bucurati de mai mult timp de utilizare intre alimentari.

Performanta nu a fost niciodata mai la indemana dumneavoastra.

Avand la dispozitie ultimele generatii de procesoare Intel, gestionarea sarcinilor este mai rapida.

Placa grafica integrata Intel HD Graphics ofera un plus de realism pozelor si continutului dumneavoastra multimedia.

Daca totusi acest scurt review nu se pliaza pe dorintele Dvs, pe buget, va recomandam sa studiat o lista cu toate laptop-urile comercializate de cel mai mare retaier online, avand la dispozitie de la cel mai ieftin laptop ce poate fi cumparat cu 6-700 lei pana la super sistem de mii de euro.