Samsung a prezentat trei tablete noi la Mobile World Congress 2017. Galaxy Tab S3!

Samsung a prezentat trei tablete noi la Mobile World Congress 2017


Aşa cum a promis, Samsung nu a venit la Mobile World Congress 2017 cu Galaxy S8. În schimb, compania coreeană a prezentat trei noi tablete, informează News.ro.


Samsung a prezentat trei tablete noi la Mobile World Congress 2017




Galaxy Tab S3 este o tabletă de 9,7 inch, care va concura cu versiunea de 9,7 inch de iPad Pro. Aceasta foloseşte, în mare, liniile de design ale seriei de smartphone-uri Galaxy S.



Ecranul Super AMOLED cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli suportă tehnologia HDR video, iar pe lista dotărilor tehnice se regăsesc procesorul Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM şi 32 GB spaţiu intern de stocare ce poate fi extins cu ajutorul cardurilor de memorie.

Galaxy Tab S3 suportă stylus-ul S Pen al celor de la Samsung. Este vorba de o versiune nouă, cu un vârf de 0,7 mm, care poate recunoaşte peste 4.000 de niveluri de presiune. Problema este că tableta nu e prevăzută cu un loc de depozitare pentru stylus, utilizatorul trebuind să aibe grija păstrării acestuia.

Alături de Galaxy Tab S3, Samsung a mai lansat Galaxy Book 10 şi Galaxy Book 12, două tablete cu Windows, ambele disponibile atât cu cât şi fără 4G.

Galaxy Book 10 are un ecran de 10,6 inch cu rezoluţie full HD şi un procesor Core m3. Book 12 are un ecran Super AMOLED de 12 inch, cu suport HDR şi procesor Core i5.

Cele două tablete cu Windows dispun de porturi USB-C şi promit să ofere o autonomie de 10 ore alături de sistemul de încărcare rapidă.

Ambele tablete cu Windows sunt însoţite de stylus-ul S Pen şi pot fi folosite cu o versiune nouă a tastaturii externe Samsung, care va ajuta la transformarea tabletei într-un laptop.

Samsung nu a dat detalii cu privire la preţul şi disponibilitatea celor trei tablete.