Cum sa faci bani online cu 2Performant - Pareri, avantaje si dezavantaje in review!

Cum sa faci bani online cu 2Performant - Pareri, avantaje si dezavantaje in review!


Povestea a inceput cu ceva timp in urma, cu ceva ani cand am descoperit marketingul afiliat si am incercat sa acord o sansa. La vremea respectiva era ProfitShare, platforma online de marketing afliat al eMAG-ului si 2Parale.

Intre timp, amblele platforme au evoluat si au devenit marketplace-uri pentru sute de magazine online. Pe aceasta tema a mai discutat aici, loc unde am vazut o paralela intre ProfitShare si 2Parale (2Performant). Nu voi relua discutia.



Cum sa faci bani online cu 2Performant - Pareri, avantaje si dezavantaje in review!


Am decis cu ceva timp in urma sa accord mai multe importanta platformei de marketing afliati, 2Performant. Imi place, nu regret. Conversiile se inregistreaza repede, am la dispozitie o groaza de bannere si produse feed ce se pot importa in diferite site-uri.

Primul pas ce trebuie sa-l faci este se te inregistrezi in platforma, sa-ti construesti un profil cat mai atractiv in care sa-ti prezinti site-urile ce doresti sa le folosesti pentru a castiga bani online. E foarte important sa ai o descriere corecta si cat mai frumoasa (considera acest profil in cont ca un CV de prezentare).

Dupa ce site-urile sunt pregatite, configureaza-le cu bannere in functie de nisa site-ului. Acest lucru este posibil doar dupa ce este acceptat intr-un magazin (vei deveni astlfel partener). Inainte de a incepe citeste cu foarte mare atentie termenii site-ului 2Performant, termenii site-ului partener care il promovezi. Joaca corect.

Lucrand de foarte mult timp cu 2Perfomant & 2Parale, pot spune ca sunt multumit.

Nu-mi place faptul ca platforma are cativa statusi pentru comision, fapt ce incetineste procesul. Rezultatele vor aparea dupa munca multa si bazata pe o reala metoda de promovare. Spuneam ca un comision este in astptare, aprobat iar apoi este platit. In statusul platit, poti cere retragerea banilor. Timpul de asteptare, in functie de advertiser este fie mai mic, fie mai mare. In comparatie cu ProfitShare, timpul de aprobare si retragere a castigului online este mult mai mic si scurt.

Incepe acum sa faci ceva bani online

Daca v-am convins, spor la bani!