Cele mai bune reduceri la carti

Reduceri la carti


Cand ai intrat tu si prietenii tai ultima oara intr-o librarie ? Cand ai citit ultima data o carte ? Nu, nu sunt intrebari retorice !

Mi-a fost greu sa purced in a scrie ceva despre carti si sa fac o lista cu cateva carti interesante, utile ce sunt aflate la reduceri.

 Este un subiect atat de vechi, atat de vast si totusi atat de actual. V-ati intrebat oare cati dintre noi mai citesc ?

Astazi, cand in tara noastra, numarul de analfabeti este intr-o crestere ingrijoratoare....



Calculatorul si nu numai el preiau timpul pe care alte generatii il consacrau cititului. Cati mai sunt oare printre noi care sa astepte cu multa nerabdare sa termine o activitate pentru a se repezi la cartea deschisa, lasata pe un colt de etajera ?

Departe gandul de a jigni pe cineva ... dar am privit , mai deunazi, la televizor ,cu uimire, la cate o fata sau la cate un baiat intrebati de Eminescu ... Cata seninitate!!! N-au auzit ! Probabil ca aceasta " marca de poseta sau de pantofi " nu au vazut-o inca, intr-un club !....Trist ! Ne pierdem valorile ! Si o tara fara valori este o tara fara identitate. O familie fara carti este ....

Cartile de citit- nu cartile de joc pe care unii dintre noi stiu cel mai bine a le citi,- sunt cele care ne largesc orizontul si care ne aduc diversele oportunitati in viata. Un om fara carte este un om gol. (fara a-i jigni pe aceeia care si-ar dori sa citeasca, dar la care viata a fost un pic mai vitrega cu ei).

Nu conteaza ca mie imi plac cartile de dragoste sau tie iti plac cartile stiintifice sau de aventura. Poate, altcuiva ii plac poeziile sau cartile de arta sau reportajele...Nu suntem la fel ! Scriitorii difera si ei.

Reduceri la carti


Va povesteam ca am pregatit o lista de carti de citit care se pot cumpara online. Au preturi reduse, transport gratuit. Iata lista cu carti. O carte pe saptamana este recomandarea mea!

Lista este uriasa, cuprinde carti din toate categoriile, de citit alaturi de copii, pentru copii si parinti, beletristica, romane politeste, science-fiction si multe multe altele. Deslusiti-le singuri.


Sper din tot sufletul sa va placa!