Cel mai nou smartwatch marca Evolio disponibil si la eMAG, Flanco si alti retaileri

Evolio anunță lansarea X-Watch S, un ceas inteligent ce se remarcă prin design elegant, discret, cu ecran IPS complet circular de 1.3 inch, slot pentru cartelă SIM și funcții smart de comunicare și monitorizare a parametrilor de sănătate.


Prin intermediul funcției Bluetooth, gadgetul se conectează cu smartphone-ul și permite efectuarea de apeluri telefonice, trimiterea de SMS-uri și citirea notificărilor primite pentru emailuri sau diverse aplicații precum facebook, twitter, whatsapp, skype.  

Având slot pentru cartelă SIM inclus, X-Watch S poate fi folosit și independent de smartphone. Ceasul se comportă ca un telefon propriu-zis, efectuând cu ușurință aceleași funcții ca și în cazul conexiunii sale prin bluetooth cu smartphone-ul utilizatorului. 

Pentru lejeritatea de miscare și confortul utilizatorului ceasul are inclusă opțiunea hands free. De asemenea nelipsită este  și funcția reminder apeluri pierdute, situație în care smartwatch-ul avertizează utilizatorul atât sonor cât și prin vibrații.

X-Watch S aduce ca noutate în categoria ceasurilor inteligente Evolio, ecranul IPS complet circular ce permite citirea cu usurință a notificărilor. Schimbarea ferestrelor ce afișează diverse funcții și parametrii, se face prin simpla atingere a display-ului. În funcție de preferințe background-ul ecranului poate fi customizat în una din cele șase variante disponibile.

X-Watch S dispune și de numeroase funcții smart pentru monitorizarea activității fizice și a parametrilor de sănătate  a utilizatorului. Astfel  prin intermediul ceasului utilizatorul va putea ști în orice moment: numărul pașilor efectuați, distanța parcursă, numărul caloriilor consumate, valoarea pulsului, temperatura corpului, calitatea somnului și nivelul de sedentarism. 

X-Watch S permite utilizatorului stocarea și redarea cu ușurință a fișierelor audio, datorită faptului că smartwatch-ul beneficiează de difuzor și slot card SD. Prin Bluetooth utilizatorul poate asculta muzica preferată din telefon direct prin smartwatch. Gadgetul este compatibil cu  Android 4.3 și IOS 7 sau cu versiunile mai noi. 

X-Watch S poate fi achiziționat din showroomul Evolio sau online de pe site-ul www.evolioshop.com  la prețul de  349.90 lei, urmând ca de la jumătatea lunii noiembrie să fie disponibil și în magazinele partenere Flanco, Altex, eMAG.